Седмичен хороскоп за 15-21 януари 2024 г.

35587
Седмичен хороскоп за 15-21 януари 2024 г.
Снимка: iStock

През новата седмица някои от зодиите ще имат невероятни шансове за кариерен растеж. Други ще се радват на сбъднати желания в личния живот. Вижте какво предричат звездите за всички зодии в седмичния хороскоп за 15-21 януари 2024 г. 

Месечен хороскоп за януари 2023 г. 

Овен

Още: Кои са най-веселите зодии - очаква ви смях до зори с тях

Третата седмица на януари ще донесе на Овните възможности за решаване на много задачи и проблеми, но положително развитие на събитията е възможно само при едно условие - представителите на знака ще трябва да скрият бурните си емоции, оставяйки само хладния си ум в действие. Здравето ще бъде доста добро, но някои психосоматични симптоми могат да се появят при тези, които особено остро усещат противоречието между разума и чувствата. Финансовото състояние на Овена ще остане непроменено, а романтичната сфера може да бъде белязана от конфликти през първата половина на седмицата.

Телец 

За Телеца съществуващите зависимости ще създадат някои проблеми. Не говорим за лоши навици, а за болезнено силни привързаности към хора, взаимоотношения или ситуации. Представителите на знака ще бъдат принудени да действат в противоречие с техните вярвания или вътрешни чувства, което ще предизвика разочарование и безпокойство. Най-добрият вариант за представителите на земния знак би бил да посетят психолог, който може да помогне да се справят с възникналите противоречия. Възможно е леко влошаване на здравето поради рискове от настинки - препоръчително е да поддържате главата и шията си топли. Финансовата ситуация ще остане стабилна.

Близнаци

Още: Първи транзит на Венера през 2024 г.: Какво ще направи Стрелецът с нашите пари?

През цялата първа половина на седмицата Близнаците ще са заети с уреждане на взаимоотношенията – както със сродни души, роднини и приятели, така и с партньори в работата. Нарушеният баланс ще може да се възстанови едва към края на седмицата. Финансите, уви, също могат да причинят безпокойство в началото на седмицата, поради което много представители на въздушния знак ще трябва да положат много усилия, за да решат паричните си проблеми. Професионалните постижения през втората половина на седмицата ще помогнат за подновяване на претенциите ви за желаната длъжност или финансово възнаграждение. И двете са доста реалистични и изпълними. Здравето на Близнаците няма да създаде проблеми, но тези, които имат хронични респираторни заболявания или алергии, трябва да вземат превантивни мерки.

Рак

За Раците седмицата ще донесе много събития. Необвързаните от вас ще могат да придобият много обещаващи и интересни приятели, които сериозно ще ви заинтересуват и ще предизвикат топли емоции. Финансовият сектор ще бъде стабилен през цялата седмица, но само по отношение на паричните постъпления. Що се отнася до разходите, те могат да се увеличат значително по-близо до уикенда, което ще ви принуди да се възползвате от отложените спестявания. Професионалната сфера ще изисква много внимание и усилия от родените през юли Раци – ще ви се наложи да прекарате повече време на работа от планираното. Имайте предвид, че доброто здраве може да бъде осигурено само от балансирано ежедневие с правилно хранене и достатъчно сън.

Лъв

Още: Мъжете от тези 3 зодии са способни на всичко в името на любовта

Лъвовете ще бъдат в приповдигнато настроение почти през цялата седмица. Първата част от периода ще премине по-плавно и спокойно, а втората ще донесе много удоволствие от общуване с приятели, обсъждане на интересни идеи и забавления. Възможно е леко влошаване на здравословното състояние до средата на седмицата, когато са високи рисковете от обостряне на хронични заболявания. Романтичната сфера ще зарадва представителите на знака с нови запознанства, ухажване и внимание от страна на приятни хора. Добри перспективи ще се открият пред Лъвовете, заети в сферата на изкуството, преподаването, издателската дейност или рекламата. Тези, чиято професионална дейност е свързана със социални проекти, благотворителност и помощ, ще могат да се радват на постижения.

Дева 

През тази седмица Девите ще успеят да направят много добро впечатление на ръководството с умението си да организират работните процеси и затова представителите на знака може да очакват предложение за смяна на длъжността с по-перспективна и платена. Тези, които имат хронични бъбречни или белодробни заболявания, трябва да обърнат внимание на здравето си. Материалната страна на живота ще ви зарадва с полезни придобивки или подаръци от любими хора, сродни души или приятели. Романтичната сфера ще бъде активна за Девите, които все още не са сключили официален брак.

Още: Как обича зодия Водолей - този „товар" не е за всеки!

Снимка: iStock

Везни

Везните ще бъдат подложени на пристъпи на раздразнителност почти през цялата седмица и в резултат на това могат да си навлекат неприятности. Това се отрази особено силно в областта на връзките и романтиката. Рисковете от кавги и конфликти ще продължат до края на седмицата и ще отнеме доста време, за да се елиминират негативните последици. Вашето здраве също няма да е на най-добро ниво и е препоръчително метеорологично зависимите представители на този въздушен знак да вземат мерки за стабилизиране на състоянието си. Професионалната сфера ще изисква концентрация при работа с документи, договори, финансови документи или статистика. Проявете повишена предпазливост и внимание, ако Ви предстои пътуване.

Скорпион 

Още: За зодиите с чувство за хумор - при кои от тях липсва?

Скорпионите ще бъдат в началните позиции на нов етап от живота си. Вътрешната сила, натрупана през предходния период, ще започне да намира изход, създавайки специално енергийно поле около представителите на този знак, което ще започне да трансформира околното пространство. Повечето ще имат шанс напълно да променят живота си, но само ако има желание за предстоящите промени. Бизнесмените и мениджърите ще могат да укрепят позициите си и да изкачат няколко стъпала нагоре почти с един замах. Здравето на Скорпионите ще бъде добро, но рисковете от контузии ще продължат до края на седмицата.

Стрелец 

Стрелецът ще намери поле за приложение на своите способности и таланти, които преди не са били много търсени. Представителите на знака, които се занимават със собствен бизнес, ще имат шанс да разширят дейността си и да получат перспективи за допълнителни доходи. Здравето няма да създаде проблеми, но на страдащите от алергични заболявания се препоръчва да обърнат внимание на превенцията. Романтичната сфера ще зарадва Стрелеца с хармонично общуване и приятна почивка заедно с любимия човек. 

Козирог 

Още: Как се държат различните зодиакални знаци при стрес?

Козирозите ще имат трудна седмица по отношение на емоциите и чувствата, които изпитват. Родените през първата половина на януари ще изпитат необичайни „емоционални колебания“ - професионалната и романтичната сфера ще бъдат изключително нестабилни, потапяйки ги в негативното и след това в позитивното, без възможност да се фокусират върху едно нещо. Здравето може да бъде застрашено поради възможни наранявания, особено при пътуване. Финансовият сектор може да предизвика безпокойство у тези, които имат собствен бизнес, тъй като продължаващите промени ще ги принудят да търсят нови начини за печелене на пари. Козирозите, родени в края на декември, могат да получат предложения за смяна на работа или позиция.

Водолей 

Водолеите ще имат доста приятна седмица, както от гледна точка на добри новини, така и относно собственото си благосъстояние. Здравето ще бъде доста добро, а енергийният потенциал ще продължи да нараства. Представителите на знака ще имат нови интереси, съмишленици и дори сътрудници в осъществяването на необичайни идеи. Романтичната сфера ще започне да се съживява през втората половина на седмицата, а самотните представители на въздушния знак ще спечелят нечие сърце. Животът ще бъде изпълнен с флирт, приятни емоции, подаръци и внимание. Финансовата сфера на Водолеите ще бъде доста стабилна и ще позволи да гледат в бъдещето с повече увереност.

Риби 

Още: Как се държат зодиите, когато са пияни?

През първата половина на седмицата Рибите ще изпитват сложни емоции по отношение на любовната сфера и отношенията с любимите хора. Не са изключени конфликтни ситуации със служители и колеги, в които представителите на знака рискуват да развалят репутацията си. Най-добрата тактика в поведението е сдържаност, спокойствие и известна дистанцираност в защита на собствените интереси. Здравословни проблеми могат да възникнат при тези, които имат хронични ендокринни и бъбречни проблеми. Не само мерките, взети предварително, но и стабилният емоционален фон ще помогнат да се избегнат обостряния. Финансовият сектор ще изисква известни усилия от Риби, за да възстановят баланса,  разклатен по време на празниците.

Магнит за пари: 4 зодии ще се радват на невероятен финансов успех през 2024 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com