Седмичен хороскоп за 19-25 февруари 2024 г.

34969
Седмичен хороскоп за 19-25 февруари 2024 г.
Снимка: iStock

Новата седмица започва с много романтика за представителите на някои от зодиите. Какво точно ще се случи на другите знаци вижте в седмичния хороскоп за 12-18 февруари 2024 г.

Овен

Овените ще се потопят в сферата на романтиката и връзките. Все пак е добре да не се влияете от ярката външност, зад която едва ли стоят истински чувства. Професионалната сфера ще изисква известно внимание към детайла. Финансовата страна на живота обещава да бъде доста предсказуема. В здравословно отношение ще се чувствате добре. Лятото наближава - вземете мерки за физическата си форма.  

Още: Ето на страната на кои зодии ще са звездите до края на февруари!

Телец 

За Телците седмицата ще донесе добри възможности да променят живота си в по-положителна посока. Тези, които отдавна мечтаят да се отърват от наднорменото тегло, ще могат да започнат ефективна диета, която ще ги зарадва с резултатите си в много близко бъдеще. Финансовата сфера ще е стабилна, само трябва да се пазите от разходи под влияние на моментни емоции през втората половина на седмицата. Здравето на Телците ще бъде добро, а романтичната част от живота може да поднесе някои изненади.

Близнаци 

За Близнаците седмицата ще бъде доста спокойна. Възможни са командировки по служебни въпроси, пътувания, свързани с роднини и висока физическа активност. Настроението обещава да бъде необичайно стабилно, а отношенията с другите са конструктивни. До средата на седмицата може да се появят добри финансови перспективи. Романтичната част от живота обещава да бъде интересна за необвързаните представители на въздушния знак, а Близнаците, които вече са във връзка, може да се сблъскат с недоразумения и конфликти от страна на партньора си през уикенда. 

Още: Най-лошите черти на всяка зодия

Рак

Раците ще бъдат заети с чисто материални въпроси. Професионалната сфера ще изисква много време и усилия, принуждавайки ви да работите дори през почивните дни. Подкрепата от близките обаче ще помогне за успешното преодоляване на всички трудности. Финансовата ситуация ще бъде стабилна през първата половина на седмицата, но през втората половина на седмицата са възможни някои загуби поради действията на други. Това няма да нанесе много щети на бюджета, но малко ще изнерви пестеливите Раци. Здравето може да бъде застрашено от промени в атмосферното налягане и пренебрегване на съществуващи хронични проблеми.

Лъв 

Лъвовете ще бъдат особено склонни към мързел, срещу който ще трябва да мобилизират всичките си сили.  Рисковете да харчите повече от необходимото са много вероятни, но едва ли ще разстроят Лъвовете, които не са склонни да пестят за собствените си удоволствия и развлечения. Здравето може да пострада от заседналия начин на живот, особено по отношение на опорно-двигателния апарат и храносмилането. Прекарайте почивните дни в движение и разходки.

Още: Кои са най-уникалните зодии в целия зодиак?

Дева

През тази седмица ще имате отлична възможност да промените обичайния си живот, да въведете нещо ново в него и да възстановите обичайния ритъм. Препоръчително е да се съсредоточите върху физическата активност.  Проблемите на децата могат да отнемат много време и ще трябва да се решават много систематично. Здравето на Девата ще бъде добро само ако се вземат превантивни мерки и се спазва правилното хранене през цялата седмица.

Снимка: iStock

Още: Идващото Пълнолуние ще преобърне живота на 4 зодии към добро

Везни

На Везните се препоръчва да обърнат достатъчно внимание на здравето и физическата си форма.  Професионалната сфера ще бъде активна за занимаващите се с изкуството. Може да очаквате повишаване на доходите. Романтичната страна на живота ще зарадва необвързаните хора с нови приятни запознанства, срещи и флирт. През някои представители на знака ще се разкрият нови хоризонти в професионален план. Бъдете готови за показа на участие в нов проект.

Скорпион 

Скорпионите ще се потопят в дълбините на философията. Това може да ви откъсне от реалния живот и важни служебни въпроси, които ще искат своето бързо решаване. В личен план не бъдете прекалено изискващи към партньора си. Помислете добре какво точно Вие давате в тази връзка. През тази седмица здравето може да бъде уязвимо, пазете се от настинки. Финансовият сектор обещава да зарадва с получаването на пари от неочаквани източници.

Още: Ето каква е силата на камъните талисмани за всяка зодия

Стрелец 

Стрелците донякъде ще забавят темпото от предходната седмица, позволявайки си да се „пуснат по течението“ и да се наслаждават на малките неща в живота. Рисковете от спонтанни и ненужни разходи са големи през втората половина на седмицата, затова през този период е добре да избягвате прекомерното пазаруване. За необвързаните са възможни нови запознанства и срещи, като най-вероятно тези контакти ще са свързани с професионалната сфера или хоби. Финансовото състояние ще зависи от самите представители на знака, но здравето на зависимите от метеорологичните условия може да пострада. 

Козирог 

За Козирозите седмицата ще донесе промени в професионалната сфера, повечето от които ще бъдат приети много положително. Възможности за самореализация ще се появят пред заетите в производството, медицината и туризма. Материалната сфера ще е стабилна, но здравето ви може да се влоши през втората половина на седмицата на нервна почва.  Романтичната страна на живота няма да е особено интересна, което означава, че ще има спокойствие и последователност в отношенията. 

Още: Не Петък 16-ти, а Петък 13-ти ще имат тези зодии!

Водолей

През тази седмица Водолеите трябва да обърнат внимание на здравето си. Алтернативната медицина и дихателните практики могат да дадат добри резултати. Финансовото състояние на мнозина ще се подобри значително през втората половина на седмицата, най-вече заради професионални успехи и подаръци от близки. Новите работни проекти могат да подобрят рейтинга на Водолея в средносрочен план, особено по отношение на кариерата. Романтичната сфера ще бъде особено богата на комуникация, срещи, и флирт.

Риби 

Повишената интуиция ще помогне на Рибите успешно да разрешат дългогодишни проблеми и да помогнат на близките си да направят правилния избор. Финансовият сектор обещава да бъде доста стабилен, а пазаруването в края на седмицата може не само да донесе удоволствие, но и да попълни гардероба ви с красиви и ефектни неща. Здравето може да напомни за себе си, но ако бързо вземете мерки и попълните менюто си с витамини, плодове и зеленчуци - бързо ще влезете във форма.

Още: Петъчна парична благодат ще се изсипе върху 4 зодии!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com