Седмичен хороскоп за 22-28 май 2023 г.

22286
Седмичен хороскоп за 22-28 май 2023 г.
Снимка: Istockphoto

Овен

През тази седмица ще сте готови да се заемете с всякакви задачи. Това ще повиши възможността да получите обещаващо делово предложение. Все пак бъдете внимателни, тъй като ще сте склонни да обещавате повече, отколкото можете да изпълните. В личния живот не забравяйте, че най-прекият път не е непременно най-лесният. Ще трябва да се потрудите за щастието си. 

Телец

През тази седмица запазете спокойствие и увереност в собствените си способности, въпреки че много неща могат да се объркат. Сега ще имате желание да промените не само имиджа си, но и вътрешното си състояние. Просто не се жертвайте за щяло и нещяло. Втората половина на седмицата ще е доста благоприятна в деловата сфера, ако успеете да обуздаете нервността. В събота може да се появи нов човек в личния ви живот. Някои семейни проблеми ще ви създадат много безпокойство, а някои ще бъдат решени благодарение на вашата намеса.

Близнаци

През тази седмица объркването, което ви заобикаля, постепенно ще се оттегля, отношенията с близките ще започнат да се изясняват. Ще се уверите, че правите всичко правилно и се движите в точната посока. В сряда ваше съкровено желание ще започне да се сбъдва. В четвъртък е възможно интересно делово предложение, не го изпускайте от поглед. В петък ви очаква приятна изненада от любим човек.

Рак

През тази седмица в работата ви ще бъде оценена вашата готовност бързо да се включите в общата кауза. Все пак не се стремете да решавате всички проблеми сами. Добронамереността в отношенията ви с хората ще бъдат противоотрова срещу евентуално пренапрежение. Вие буквално ще излъчвате енергия и самочувствие и тези качества ще намерят достойни сфери за приложение. В личния си живот не повтаряйте грешките от миналото, това може да донесе само разочарование.

Лъв

Новата седмица ще е наситена с различни събития, грижи и суетене. Няма да ви е лесно да управлявате всичко и да се справяте сами. Не забравяйте да подадете ръка на семейството и приятелите си. В сряда ще се създадат нови контакти, не са изключени интересни пътувания. Семейните проблеми ще започнат да изчезват неусетно. Вашата интуиция и чувство за такт ще ви позволят блестящо да се измъкнете от трудна ситуация в петък. Неделя е дена за решаване на вашите лични проблеми.

Дева

През тази седмица трябва да се съсредоточите върху основните ви задължения и да не обръщате внимание на незначителното. Сега ще бъдете изпълнени с вдъхновение. Възможно е обаче плановете ви да се променят, приемете ситуацията спокойно, помислете какво положително ще ви донесе. През целия период бъдете тактични и приятелски настроени. Тогава може да очаквате от другите трогателни и топли думи. През почивните дни не се претоварвайте с домакинска работа. Оставете си време за почивка и забавление. 

Везни

Седмицата е благоприятна за нови дела, търсене на бизнес партньори и съмишленици. Единственото нещо, което може да помрачи настроението ви е нечестност от страна на любимия ви човек. Все пак му дайте шанс да обясни всичко. Любовните проблеми могат да попречат на фокусирането ви върху работата. Опитайте се да не закъснявате за срещи в петък. Преценете добре времето, свързано с пътувания и си дайте резерв. През почивните внимавайте с шегите с близките - прекалено острата проява на хумор може да ви изиграе лоша шега.  

Скорпион

Тази седмица можете да разчитате на успехи в професионални и лични дела. Във вторник можете да направите много, ако не се разсейвате с дреболии. Някой ще се опита да ви съблазни с хубави думи. В сряда и четвъртък авторитетът ви в професионалната сфера ще нарасне. Ще получите много изгодно бизнес предложение. Това ще е сериозен шанс да повишите доходите си.

Стрелец

Тази седмица е вашият шанс да направите първите стъпки към повишение. Показвайки се от най-добрата си страна, ще извлечете много полезни и обещаващи позитиви от настоящата ситуация. Във вторник или сряда ще ви зарадват интересни новини в личен план. В четвъртък може да се повторят ситуации от близкото минало - този път помислете как да ги отработите. В петък срещите и преговорите ще бъдат успешни. През почивните дни в никакъв случай не се занимавайте с работа.

Козирог

През тази седмица ще трябва да положите малко усилия, за да постигнете целите си, за да получите желания резултат. Сряда ще е един от най-натоварените дни от седмицата. В четвъртък ще можете да реализирате дори най-смелите идеи. Това е страхотен момент да се срещнете с приятели, особено такива, които не сте виждали отдавна. В петък, под натиска на обстоятелствата, вашата гледна точка може да се промени. Важното е да проявите адаптивност. 

Водолей

През тази седмица, за да се чувствате уверени в способностите си, не губете самообладание. Сега не разкривайте плановете си дори пред близки приятели. Опитайте се да не отлагате за по-късно това, което можете да направите сега. През втората половина на седмицата ще настъпи благоприятен момент за романтични срещи. В четвъртък ще трябва да отстраните грешки и пропуски в работата. В събота е препоръчително да не планирате пътувания, може да се окажат неуспешни.

Риби

Най-лошите времена са зад гърба ви. През тази седмица с радост ще се върнете към обичайната си задължения и ежедневни отговорности. Пътуването, срещите и новите проекти ще донесат положителни резултати. В четвъртък и петък бъдете подготвени за неочакваното. През почивните дни отделете време, за да подредите дома си. Това ще ви донесе спокойствие и хармония.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиите, на чиято врата ще почука щастието през юни 2024

Тези зодии ще срещнат голямата любов през юни 2024

Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2024 г.

Когато се влюбят - кои женски зодии се превръщат в осмото чудо на света?

Зодиите, които са обречени на бедност

В събота: Това са зодиите с най-фантастичните хороскопи

Тези 3 зодии ще изпитат невероятен късмет след 60-годишна възраст

На 25 май: 3 зодии стават неудържими, когато Юпитер навлезе в Близнаци

В събота: Тези три зодии загърбват тъгата

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 25 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com