Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни 2023 г.

20472
Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

Това е седмица, в която изненадите ще започнат от първия ден. Не очаквайте, че плановете ви ще се реализират. Със сигурност в един момент ще сте благодарни за промяната, но ще трябва да мине време, за да я проумеете. Към края на периода напрежението ще намалява. Измислете незабравимо прекарване на почивните дни. 

Телец

Това е седмица, в която ще имате предимство пред другите. Важна информация ще достигне преди другите и това ще ви позволи да планирате действията си внимателно. Най-важното е да не сте прекалено самоуверени. Не споделяйте намеренията си с никого, това може да ви накара да загубите предимството си. 

Близнаци

През тази седмица не действате прибързано. Много от нещата, които ви предстоят ще се нуждаят от висока доза търпение и дисциплина. В средата на периода ще може да си отдъхнете, но бъдете предпазливи с нови хора. Някой ще се опита да ви ухажва, но намеренията му не са искрени. Заложете на старите приятелства и засега не се впускайте в нови отношения.

Рак

Това е седмица, в която ще трябва да обърнете повече внимание на личния си живот. Има някои сериозни въпроси за решаване, които не търпят отлагане. Помнете, че в една двойка нещата може да са добре само и единствено, благодарение на направените от двете страни компромиси. През почивните дни не тъгувайте по миналото. 

Лъв

Това е седмица, в която много да вярвате на собствените си сили. Недоброжелатели могат да се опитат да ви демотивират. Не го позволявайте. Не обръщайте внимание и на "лошите" знаци. Всичко може да се получи точно, както вие го искате. Просто не спирайте да вървите към целта си. 

Дева

Тази седмица ще е много натоварена. Ще се опитате да сте навсякъде и да изпълните всичките си задачи, но това просто няма да е възможно. Ще се наложи да отделите приоритети, които да ви помогнат да поддържате баланса. Бъдете внимателни и към здравето си, защото рискувате да се преуморите. Не правете компромиси с часовете сън и здравословната храна. 

Везни

През тази седмица ще бъдете над всички. Това обаче може да ви докара някои разочарования. Не очаквайте всички да са на вашето ниво. Припомнете си, че все пак има области, в които не сте първенци и има още какво да учите. Ако сте достатъчно кооперативни може да извлечете много ползи от съвместната работа. 

Скорпион

През тази седмица очаквайте неочакваното. Плановете ви няма да се реализират по начина, по който сте очаквали . Опитайте се да подредите прироитети си по такъв начин, че да могат да бъдат изпълнени. В средата на седмицата ще имате време за кратък отдих. Помислете добре за това в каква посока бихте искали да се развивате професионално, за да не пропуснете момента. 

Стрелец

Това е седмица, в която на преден план ще излязат личните отношения с партньора ви. Дайте път на подаръците, изненадите, романтичните моменти, които толкова дълго отсъстват от връзката ви. В крайна сметка нищо не е по-важно от щастието в семейството. Бъдете сигурни, че положените усилия ще бъдат оценени. 

Козирог

Това е седмица, в която ще получите предложение, на което ще е трудно да откажете. Помислете добре какво би могло да ви донесе то. Проверете добре за подводни камъни. Не забравяйте, че не всичко, което блести е злато. В сряда ще получите добра новина. В четвъртък бъдете внимателни по пътищата. През почивните дни не пропускайте да се повеселите. 

Водолей

Това е седмица, в която да сте активни в основните ви дейности. Вашата инициатива ще бъде добре приета и това ще повиши авторитета ви. Ще получите висока оценка за уменията си, от която ще се изненадате. Това е знак, че трябва да имате повече вяра в себе си и да повишите самочувствието си. 

Риби

Това е седмица, в която да заложите на интуицията си. Много от нещата, които ще се случат са лесно предвидими. Давайте си моменти на отдих, в които да се отпуснете и да видите дали имате усещане за това как ще се развият нещата. В личен план ще са ви необходими много нерви. Не губете вяра и търпение. В крайна сметка ще получите това, което искате. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

5 зодии, които винаги имат голям късмет

20-ти април: Първи по късмет ще са Везните, а по пари Телците

Дневен хороскоп за 20 април 2024 г.

Фаза на Луната на 20 април 2024 г.

Прекрасни спомени ще си създадат 4 зодии с идващия уикенд!

Вторите 30 дни от пролетта ще бъдат много по-добри за тези 4 зодии!

Кои зодии ще ударят любовния джакпот с Везните?

Кои женски зодии са най-големите каръци в любовта?

По Пълнолуние: Кои зодии ще изтеглят билета на богатството?

Уникално късметче за всяка зодия за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com