Седмичен хороскоп за 3-9 април 2023 г.

26003
Седмичен хороскоп за 3-9 април 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

В началото на седмицата работата ще ви гони като гладен вълк плячката си. Няма да има време дори да помечтаете за почивка. За да не изчезнете напълно, затрупани в отговорности е препоръчително да се съсредоточите върху най-важните си задачи. Най-успешен за преговори ден ще бъде четвъртъка. През почивните дни ще научите някоя стара тайна или ще се отървете от голям семеен проблем.

Телец

През тази седмица може да се увлечете твърде много в съставянето на стратегически планове, въпреки че е по-добре да се съсредоточите върху решаването на належащи проблеми. Вторник не е най-доброто време да се опитвате да притискате някого. Сряда ще бъде изпълнена с разговори и срещи, гледайте да бъдете разбрани правилно. Не позволявайте на безпочвените страхове и съмнения да ви притесняват и да развалят почивните ви дни. 

Близнаци

Тази седмица ви очакват интересни срещи и запознанства. Можете да почувствате такава сила в себе си, че ще сте готови да преместите планини. И ще успеете - действайте, вървете към мечтата си. Ако някои  събития се забавят, скоро ще разберете, че това е по-добрият вариант и няма нужда да бързате. Когато общувате с близки и колеги, не бързайте със заключенията и те ще ви изненадат приятно. Почивните дни оставете на другите да вземат решение къде да ви заведат. 

Рак

Тази седмица настроението ви ще се подобри и ще се появят дългосрочни планове. Може да очаквате повишение, но и поява на нови отговорности.  Със сигурност с лекота ще се справите с тях. Бъдете активни и целеустремени. В средата на седмицата неочакван късмет може да донесе възможност за взаимодействие с нови бизнес партньори. В събота е възможно приятно пътуване или неочаквано посещение на гости.

Лъв

Вече сте готови за трудна и решителна борба за по-светло бъдеще. Този подход има определени предимства, но като цяло е неконструктивен. Дръжте се по-меко, бъдете по-добри, сменете гнева си с милост, ще бъде по-лесно и на вас, и на околните. В средата на седмицата може да получите неочаквано повишение или друг, но не по-малко приятен подарък от Съдбата. През почивните дни трябва да си спомните за задълженията си към близките.

Дева

През тази седмица ще имате нужда от търпение и яснота. Необходимо е да се изпълнят поне част от планираните планове, не оставяйте нещата да се развиват от само себе си. В сряда и четвъртък е желателно да имате по-малко контакти с хора, в противен случай ще загубите много време за празни приказки. Петък е благоприятен ден за започване на нещо ново. През почивните дни се опитайте да не се претоварвате с домакински задължения.

Везни

Тази седмица ще имате възможност да се справите с трудните ситуации, които възникват в работата, само не се хващайте за всичко наведнъж. Звездите предсказват, че ви очаква нещо приятно и романтично в личния ви живот. Самостоятелните представители на знака може да очакват появата на нов човек в живота им. В неделя излезте с приятели. Бъдете отворени за нови приключения. 

Скорпион

През тази седмица са възможни нестандартни ситуации, с които ще успеете да се справите благодарение на вашата съобразителност и решителност. Това е време, в което ще излезете победител от всеки спор. В сряда началството може да се вслуша в думите ви, идеите ви ще бъдат одобрени. Посветете почивните дни на дома и децата, но отделете достатъчно време за почивка и уединение.

Стрелец

Очаква ви успешна седмица, така че чувствайте се свободни да реализирате вашите идеи и планове, от думи към дела, от теория към практика. Все пак не бързайте с големи промени, по-добре е да вървите по утъпканите пътеки. Опитайте се да приемате обективно градивната критика и да коригирате грешките си. През почивните дни ви очаква приятна ваканция със семейството или интересно пътуване.

Козирог

През тази седмица е препоръчително да се реете по-малко в облаците и да мислите повече за работа. Не бъдете твърде арогантни, вслушвайте се по-често съветите на приятели и колеги. В средата на седмицата са вероятни промени в работата: може би предстои смяна на ръководството или ще ви бъдат възложени нови отговорности. Петък е благоприятен ден за нови запознанства. Почивните дни прекарайте в движение.

Водолей

През тази седмица ще откриете всички нови таланти в себе си. Сега ще сте на върха на вашата форма и представяне. Неочаквано покровителство от страна на влиятелни хора ще ви позволи да успеете. Но в личния живот не са изключени разочарования. Вашият избраник може да се окаже, че не е толкова добър, колкото си мислите. И може би не съвсем честен. В неделя си струва да обогатите живота си с нови впечатления.

Риби

през тази седмица се очертават добри перспективи за работа, но трябва да преминете сериозен тест и за това си струва да положите всички усилия. Във вторник рискувате да забравите нещо важно. В четвъртък се опитайте да не се намесвате в чужди конфликти - няма да можете да ги разрешите и само ще си навлечете нечии антипатии. В петък някой от близките може неволно да ви разстрои. Основните задължения и големи постижения ще ви очакват у дома.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 08 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 08 май 2024

Дневен хороскоп за 8 май 2024 г.

Приемат всичко лично: топ 5 на най-раздразнителните зодии

Какво означава да имате асцендент Скорпион

Кои зодии си подхождат най-много с Козирог

Как да спечелите всеки мъж според зодията му

Как показват любовта си различните зодии

Как изневеряват мъжете според зодията си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024
Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Овен Помислете за какво сте мечтали или желаели най-дълго време. Започнете да осъзнавате, че нищо не ви спира да постигнете това, освен да се...