Седмичен хороскоп за 3-9 юли 2023 г.

26845
Седмичен хороскоп за 3-9 юли 2023 г.
Снимка: Istock

Овен

В понеделник съревнованието с важни конкуренти може да погълне всичките ви мисли. Опитайте се да разходвате ресурсите си правилно, тогава ще имате шанс за успех. В сряда не е препоръчително да правите неща, които изискват голяма отговорност. В четвъртък отделете достатъчно сили и време, за да се подготвите адекватно за отпуската и да обмислите предварително маршрута на пътуването. През почивните се опитайте да стоите далече от телефона си.

Телец

През тази седмица ви очакват интересни срещи и запознанства, които може да ви помогне значително в кариерното развитие. Във вторник се постарайте да не влизате в конфликти на работното място, не се набивайте излишно на очи.  В петък не е желателно да оставате сами. През почивните дни общуването с приятели ще ви бъде от полза и ще ви спаси от лоши мисли.

Близнаци

През тази седмица смело пристъпете към сбъдването на плановете и мечтите си. В момента те имат всички шансове да се реализират. В сряда внезапна ситуация може да допринесе за вземането на сериозни и отговорни решения в личния живот. Опитайте се да бъдете по-внимателни и нежни с близките. Каквото и да дадете, ще се върне при вас и ще ви донесе радост.

Рак

През тази седмица е по-добре за известно време да спрете кариерните си стремежи. Не се опитвайте да щурмувате границите си. Това е време, което да посветите на почивка или да правите това, което обичате. В средата на периода ще почувствате, че можете да се справите с почти всички дела и задачи, без да влагате много усилия. В неделя се вслушайте в приятелски съвети, ще са много навременни и полезни за бъдещето ви.

Лъв

Началото на седмицата не обещава особени успехи, желателно да намалите темпото на деловата активност. Ще можете да наваксате в следващите дни, когато всички ограничения и препятствия ще бъдат безсилни пред натиска на вашата енергия. В четвъртък изключително благоприятни ще са контактите с близките хора. Отделете си време за комуникация. В петък не трябва да се страхувате от промяна, въпреки че ще трябва да разчитате само на собствените си сили.

Дева

Сега вероятността за успех в кариерата и личния живот се увеличава, но не бързайте и изберете мотото "всичко или нищо".  Не забравяйте да подкрепяте идеите на началниците си и не пестете полезни съвети към колегите. Най-успешни ще бъдат онези представители на знака, които съумеят да останат съсредоточени и да говорят по-малко. Не издавайте тайните и намеренията си.

ОЩЕ: Пълнолуние на 3 юли 2023 г. - за кои зодии ще е успешно

Везни

През тази седмица не правете резки движения, движете се напред в най-удобния за вас ритъм. Не мислете твърде много за тактиката, всички решения ще дойдат при вас в точния момент. Във вторник и сряда не приемайте всичко прекалено на сериозно. Тогава може да си позволите , известен елемент на игра, ирония, хумор. Така ще се заредите с повече ентусиазъм и ще разкрие творческите ви възможности. През почивните дни се отпуснете  сред природата.

Скорпион

Много ваши сериозни проблеми ще могат да бъдат разрешени през тази седмица. Във вторник ще се появят нови възможности за печалба и кариерно израстване. В средата на седмицата ще може да разчитате на взаимно разбирателство в общуването с хората около вас. В петък дайте воля на емоциите, но не позволявайте на желанията да ви завладеят. През почивните дни са вероятни пътувания или промяна на обичайната среда. 

Стрелец

През тази седмица се опитайте да се съсредоточите върху текущата си работа. От това ще зависи успехът ви през следващите дни. Дори ако не харесвате твърде много сегашното си работно място, не бързайте да търсите нова. Сега може да се надявате на повишение на заплатата ви. През почивните дни не оставайте в града, намерете си тихо и зелено местенце.

Козирог

През тази седмица ви очаква сериозен успех, благодарение на умението ви за сътрудничество. Във вторник ще срещнете правилните хора и ще научите много интересни и полезни неща за себе си. В стремежа си да сте полезни на приятелите си не забравяйте за решаването на собствените си проблеми. Препоръчително е да започнете да коригирате някои от черти на характера ви. Никога не е късно да се променим.

Водолей

през тази седмица, благодарение на стари връзки ще имате добри шансове да реализирате всичките си планове. Опитайте се да не пропилеете късмета си. Периодът е подходящ за духовно развитие и самообразование. В сряда бъдете внимателни при срещи и преговори, пазете се от измама. В петък ще блеснете с остроумие и красноречие. През почивните дни се опитайте да не се заемате със задачи, които не изискват много усилия.

Риби

Тази седмица ще ви предложи много работа с документи. Предстоят ви много срещи, комуникация, телефонни разговори. Може да станете посредник във важен въпрос. Опитайте се да не вземате прибързани решения, слушайте гласа на интуицията. Работата ще отнеме много от енергията ви, но и резултатите ще са дълготрайни и повече от добри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Как страда всяка зодия?

Дневен хороскоп за 18 май 2024 г.

Фаза на Луната на 18 май 2024 г.

Перли за Раците и диаманти за Козирозите: какви бижута са подходящи за различните женски зодии

Любовта ще почука на вратата на тези зодии след 17 май 2024

Нещо ви пречи да постигнете целите си: Ето каква е ролята на зодиите

В петък: Тези 2 зодии трябва да поискат помощ днес, за да се радват на изобилие утре

На 17 май: 3 зодиакални знака преодоляват тъгата и се освобождават от самотата

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 17 май 2024

4 зодии поемат по съвсем неочакван житейски път в края на пролетта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com