Седмичен хороскоп за 6-12 февруари 2023 г.

23232
Седмичен хороскоп за 6-12 февруари 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

В началото на новата седмица е добро време за започването нови дела, които отдавна сте планирали. Сега всичко ще върви с много късмет и като по вода. Използвайте ситуацията, за да наваксате пропуснатото време, в което дълго време не е имало движение по делата ви. Сега е важно да сте активни и последователни - ще важи правилото: "Ден година храни."

Телец

През тази седмица продължавайте напред. Не позволявайте на никакви съмнения да бъдат пречка в осъществяването на намеренията ви. От особена важност ще е инициативността ви в личния живот. Партньорът ви има нужда от увереност в чувствата ви. Не си позволявайте да пренебрегнете предстоящия празник и да дадете повод за горчивина във връзката ви.

Близнаци

През тази седмица ще се уверите, че усилията, които полагате през последните седмици си заслужават. Сега ще получите първите плодове от тях. Увереността в способностите ви ще нараства. Това обаче все още не означава, че сте готови изцяло да се посветите на новата дейност. Ще трябва да проявите търпение преди да се посветите изцяло на нея. В петък може да назрее момент за решаването на важен въпрос в личния живот. 

Рак

През тази седмица много от намеренията ще срещнат несъгласие от страна деловите ви партньори. Това е момент, в който да помислите дали не настъпва време за промяна в професионалната сфера. Мислете повече за себе си и за интересите си, особено, ако носите отговорност за други хора, освен за себе си. В края на седмицата помислете как да създадете празнично настроение.

Лъв

През тази седмица от особена важност ще са отношенията с колегите ви. Възможно е да възникнат разногласия заради пари. Опитайте се да намерите компромисно решение. Прекалено активното налагане на мнението ви сега няма да ви донесе желания резултат. Това е време за постигане на баланс и компромисни решения. Направете всичко възможно, за да ги постигнете.

Дева

Това е седмица, която да посветите на творческия подход при решаването на важни решения. Ще трябва да търсите изход от сложна делова ситуация и най-вече нестандартните решения. Изкуството ще ви помогне и при разпускане след тежкия работен ден. Намерете време, за да посетите изложба или концерт, а може просто да порисувате някоя вечер у дома. 

Везни

През тази седмица неочаквано възникналите обстоятелства ще бъдат вашият шанс да намерите изход от сложна ситуация. Опитайте се да избегнете изясняването на отношения с представители на противоположния пол. Сега не е моментът за решаването на семейни въпроси, тъй като ще има големи неясноти, относно реалните обстоятелства, в които се намирате.

Скорпион

Седмицата е подходяща за решаването на въпроси, свързани с постигането на личните цели. Много е важно да не засягате отношения, в които участват представители на противоположния пол. В средата на периода ще имате възможност да увеличите доходите си сериозно. Това ще стане, благодарение на чудесните ви отношения с подходящите хора.

Стрелец

През тази седмица късметът ще е на ваша страна. Използвайте момента, за да вземете всичко това, което желаете. Успехът ви ще е свързан най-вече с постигането на лични цели и повишаване на доходите ви. Внимателно планирайте изразходването на паричните средства. Вложете ги умно в нещо, което ще ви служи дълго.

Козирог

През тази седмица вашето сладкодумие и умение да убеждавате другите ще ви спечелят много съмишленици и ще донесат сериозни дивиденти. Важно е да помните, че с действията си ще дадете и някои обещания, които ще бъдат запомнени. Хората ще очакват да ги изпълните. Здравето ви ще зависи от това колко време прекарвате на чист въздух и в движение. 

Водолей

През тази седмица не се колебайте да сте по-уверени, дори ако това ви коства усилия. Сега е важно да изразявате самочувствие, така ще бъдете по-високо оценени от висшестоящите. В личен план всичко ще е спокойно и удовлетворяващо. Оставете го така. В здравословно отношение пазете гърлото и дробовете си. 

Риби

През тази седмица ще трябва да направите сериозен избор. Вземането на решение не е лесен процес, но ще е необходимо да проявите мъжество и да изпълните обещание към себе си. Веднъж завинаги престанете да се наказвате заради грешките на другите. Пазете нервите си, от тях зависи здравето ви. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ще са "кълбо от нерви" във вторник?

Във Вторник: Вратата към богатството ще се отвори за 4 зодии!

19 е добро число за тези зодии - носи им много късмет!

Съвет за всяка зодия за днес, 19 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 19 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 19 март 2024

Как да накарате мъжът да се влюби във вас според зодията?

Кои ще са най-щастливите зодии до края на март?

19-ти март: Късмет за Рибите, но проблеми за Везните!

Дневен хороскоп за 19 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com