Седмичен хороскоп за 8-14 май 2023 г.

18260
Седмичен хороскоп за 8-14 май 2023 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Пролетта ще ви накара да търсите любов. Вярно е, че изборът на обект сега може да е попретупан, но все пак и вие имате нужда от емоции. В сряда потушете всякакви конфликти с колеги или членове на семейството в зародиш. Само това ще ви гарантира основа за добро настроение през цялата седмица. В петък се отнасяйте внимателно към бизнес предложенията. Възможна е добра перспектива за начинанията ви.

Телец

Седмицата е чудесна за онези от вас, които са решили да се развият в деловата сфера. Сега с лекота ще постигате споразумения, документацията ще се оформя безпроблемно. Преговорите ще са успешни. В сряда са възможни малки, но приятни финансови успехи. В петък голямо удоволствие ще ви донесат дейности, свързани с духовно и интелектуално израстване, като посещение на музей или кратко пътуване с образователна цел.

Близнаци

През тази седмица от вас ще се изискват гъвкавост и спокойствие ще се изискват от много Близнаци тази седмица. Хората около вас могат да станат придирчиви и мрънкащи. Интуицията ще ви подскаже как да се държите в трудни ситуации. Самостоятелните представители на знака ще срещнат интересна личност, с която няма да имат търпение да се опознаят.

Рак

Седмицата ще бъде изпълнена с рутинни дейности. Насочете вниманието си към решаването на собствените ви проблеми. Нито ще имате време и сили за другите, нито ще може да им бъдете полезни, ако се уморени. Сега е чудесно време за преобразяване и актуализиране на гардероба. Втората половина на седмицата обещава прилив на романтично настроение. Не се колебайте да внесете свежи идеи във връзката си. 

Лъв

През тази седмица ще бъдете изпълнени с увереност. Решавайте проблеми лесно и с елемент на игра. В четвъртък е възможно успешно решение на финансови проблеми. По-младите представители на знака могат да загубят главата си заради нова любов. Помислете добре какви са рисковете и допуснете поне малко разум. и да изоставят всички дела. Но за да не бъдете разочаровани, по-добре е да запазите трезв ум и да се откажете от розовите очила. Жените могат да бъдат повишени.

Дева

Това е седмица, в която да проявите повече дипломатически талант и деликатност. Във вторник и сряда се опитайте  а действате според плана и да не разпилявате силите си. Преценявайте възможностите си трезво. През почивните дни се отпуснете у дома, сред любимите хора Бъдете приятелски настроени и готови на компромиси.

Везни

През тази седмица може да се почувствате уморени. Опитайте се да не се товарите излишно. В четвъртък всякакъв вид общуване ще протича приятно и лесно. Засега отказвайте сложни задачи, няма да разполагате с необходимите ресурси за разрешаването им. В личен план не взимайте крайни решения.

Скорпион

За повечето представители на знака тази седмица ще бъде натоварена. Може би някой от обкръжението ви има своите меркантилни планове, които са в разрез с вашите интереси. Важно е да ги видите навреме, за да може да реагирате. Седмицата ще е по-успешна за представителите на нежния пол. Използвайте чара си. 

Стрелец

Тази седмица може да положи нов етап от живота ви. Това ще се отнася не толкова до практически въпроси от живота, колкото до вътрешния ви светоглед. Сряда е добър ден за преговори за повишаване на вашето възнаграждение. В петък ще ви се наложи да вземете съдбоносни решения. Планирайте бъдещето си.

Козирог

През тази седмица повишената делова активност ще ви позволи успешно да разрешавате сложни служебни задачи. Някои от вас ще получат насърчение от началството, а може би и интересно предложение за повишение. В края на периода обърнете повече внимание на личните въпроси. Не пренебрегвайте семейството си.

Водолей

Очаква ви благоприятна седмица, подходяща за регулирането на романтичните и интимните отношения. В средата на периода е възможно да има вълнуващи запознанства. Сега е моментът да се погрижите се за вашето щастие. Имате достатъчно енергия, за да направите всичко, което сте замислили, а дори и да преизпълните плана си.

Риби

През тази седмица плановете ви могат да се променят драстично. Ще се наложи да реагирате бързо на обстоятелствата. Романтичните отношения могат да донесат не само радост, но и някои тревоги. Не бързайте с окончателните заключения. Краят на седмицата е добро време, в което да се погрижите за външния си вид

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Цветно Пълнолуние на 23 май 2024 г. - важни съвети за всяка зодия

Тези две зодии са предопределени да пренаредят съдбата си днес, 20 май 2024

На 20 май: Тези зодии трябва да приемат съдбата си на самотници

Светът е оцелял, защото се е смял: Това важи и за тези зодии днес, 20 май 2024

В понеделник: Дълбоко заровените тайни на тези зодии излизат наяве

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 20 май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 20-26 май 2024

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 20-26 май 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 20-26 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 20 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com