Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В неделя: Тези зодии хващат здраво юздите на живота си

16 юни 2024, 06:10 часа

Настанете се в живота си. След като го направите, никой няма да може да ви накара да се отклоните от своя истински път. Това е посланието и темата за неделя, 16 юни 2024 г. Разбира се, пет зодиакални знака ще имат най-добри хороскопи под това влияние - Овен, Рак, Лъв, Скорпион и Риби. Останалите зодиакални знаци също се насърчават да се вкопчат в себе си и да бъдат внимателни.

Още: 3 зодии, които трябва да предпочетат водата пред виното тази вечер

Овен

Овни, в неделя ви очакват мир и тишина. Това е вашият космически подарък. Ще го приемете ли и ще позволите ли на тишината да излекува душата ви и да внесе яснота? Или ще позволите на неспокойната част от ума ви да потисне тишината и спешно да потърси разсейващи фактори, за да запълни пространството? Последното ще ви накара да изгубите благословията си.

Насърчаваме ви да си водите дневник и да мислите задълбочено в това пространство на тишина. Отначало може да ви се стори странно, но с времето ще откриете мощното му въздействие.

Рак

Рак, в неделя вие сте любимото дете на божеството. Дори и да сте в средата на списъка с най-добрите хороскопи, благословиите ви са по-сърдечни и изпълнени с любов. Ще се чувствате обичани от Вселената, където и да отидете. Препятствията и токсичните хора ще бъдат отстранени веднага щом станат известни.

Също така сега е моментът да поставите здравословни граници и да не позволявате на никого да ви подлъже да изпълнявате заповедите му. Те могат да ви наричат егоисти през цялото време, а вие трябва да знаете, че не сте такива. Позитивните утвърждения могат да имат голям ефект върху психиката ви.

Лъв

Лъв, в неделя се хвърлете напред и не взимайте пленници! Имате пълната подкрепа на космическите сили и можете да постигнете всичко, което си намислите сега. Само се уверете, че не пропилявате този грандиозен тласък за неща, които не са важни за вас. Съсредоточете се върху приоритетите си, за да постигнете най-добри резултати. Съветваме ви също така да не слушате скептиците.

Скорпион

Скорпионе, сега е моментът да се размърдаш и да се окопитиш. Не защото ближете някакви рани, а защото трябва да изготвите стратегия за следващия етап от живота си. Ще откриете благословията си в неделя, когато сте интровертни.

Колкото и да е странно, също така сте насърчавани да търсите грандиозни прояви на величието, като фойерверките. Те не изискват вашето участие, а ослепителната им красота може да ви помогне да предизвикате прозрения дълбоко в себе си.

Още: Най-тъмната черта от характера на всеки зодиакален знак

Риби

Риби, никога не казвайте никога. Това е мантрата за вас за неделя, но не по токсичен начин, в който не се доверявате на интуицията си. Не. Това послание - "никога не казвай никога" - е призив към вас да излезете от зоната си на комфорт, когато усетите подтик отвътре. Инерцията е реална, включително емоционалната и ситуационната инерция. Освободете се, за да можете да се възползвате от благословиите си.

Някои от вас ще имат полза от контакта с вода в този ден - чрез плуване или ритуална вана. Ако изберете това, използвайте морска сол, рози и ароматни свещи.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес