Златна Сряда: Кои зодии ще имат златното докосването на цар Мидас?

17874
Златна Сряда: Кои зодии ще имат златното докосването на цар Мидас?
Снимка: iStock

Златната сряда наистина е специален ден за някои зодии. Това е денят, в който ще се почувстват като легендарния цар Мидас, който можел само с едно докосване да превърне всичко в злато. Въпреки че това представлява бедствие за царя, този ден се очертава да бъде наистина много успешен за тези зодии. В тази статия ще ви разкажем кои са тези 4 зодии, които ще се насладят на тази си дарба днес и как да не последват съдбата на алчния цар Мидас.

Телец

Първата зодия, която може да очаква златното докосване на цар Мидас на Златната Сряда е Телецът . Тази зодия обича да се наслаждава на живота и се нуждае от удоволствия, за да оцелее. Златното докосване на цар Мидас на този ден може да задоволи най-голямото желание на Телците - да получат финансова стабилност и благосъстояние. Въпреки това не трябва да се отдават на алчността да ги превземе, защото иначе може да последват нещастната съдба на митичния цар.

Още: В Сряда: Кои зодии сами ще отворят кутията на Пандора?

Близнаци

Втората зодия, която ще се почувства като цар Мидас в Златната Сряда са Близнаците. Тези двойници могат да бъдат изключително възприемчиви към мисли и идеи, и затова този ден може да бъде идеален за тях да превърнат мечтите си в реалност. Близнаците са пълни с изумителни идеи, но често им куца реализацията. Но на Златната Сряда можете да разработите реален план и да го изпълните до сбъдването на мечтите си, защото този е единственият ден през годината, когато всичко, до което се докоснете, ще се превърне в злато.

Стрелец

Третата зодия за която златното докосването на цар Мидас обещава да бъде истинска благословия е Стрелецът.Тези пътешественици също обичат да мечтаят, но рядко реализират своите идеи. Златният докосване е възможност да се уверят, че техните усилия дават своят резултат. Стрелците ще имат много успешен ден във финансов план - всичко до което се докоснат ще им носи печалба. Въпреки това не трябва да попадат в капана на алчността, за да не завършат живота си като легендарния цар.

Още: През есента тези 3 зодии ще имат повече пари, отколкото могат да похарчат

Козирог

Последни, но не на последно място - Козирогът също може да очаква да се почувства като цар Мидас в Златната сряда. Този зодиакален знак е много амбициозен и кариерно насочен. Златното докосване на цар Мидас обещава големи възможности за постигане на слава и придобиване на повече власт и авторитет в професионалната сфера. Това ще бъде точно нужното финансово побутване, което ще помогне на Козирозите да тръгнат смело по пътя на осъществяването на мечтите си.

Така че, ако сте една от тези зодии , може да очаквате Златната Сряда като незабравим ден. Възползвайте се от възможността, която този ден носи, и изпълнете своите мечти и желания. Използвайте този подарък от Съдбата - златното докосване на цар Мидас. Въпреки това не попадайте в капана му, тъй като алчността е болест за която няма лек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Седмичен хороскоп за 13-19 май 2024 г.

Съвет за всяка зодия за днес, 11 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 11 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 11 май 2024

Дневен хороскоп за 11 май 2024 г.

Фаза на Луната на 11 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 10 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 10 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 10 май 2024

Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Седмичен хороскоп за 13-19 май 2024 г.
Седмичен хороскоп за 13-19 май 2024 г.

Новата седмица ще бъде изпълнена с постижения и нови възможности за много от зодиите. Какво ни очаква през целия период вижте в новия седмичен хороскоп...