Знаете ли коя планета на коя зодия отговаря - проверете вашата

24384
Знаете ли коя планета на коя зодия отговаря - проверете вашата
Снимка: iStock

Всеки зодиакален знак си има своя планета-покровител. В много отношения позицията на тези планети влияе върху астрологичните прогнози. Кои планети покровителстват всеки знак от зодиака и как те влияят на нашата съдба?

Овен - Марс

Духът на завоевателя Овен се предава от техния покровител - войнствения Марс. Тази планета се свързва с огън, безкрайна енергия и активност. Овните не се страхуват от препятствия, постигат целите си и предпочитат да действат независимо.

Телец - Венера

Телецът се управлява от Венера, кръстена на древната римска богиня на любовта и красотата. Те се стремят към красив живот и за тях е много важно да постигнат финансово благополучие. Телците са материалисти по природа. Те умело водят бизнес и рационално боравят с парите. Телецът цени най-вече комфорта и уюта.

Близнаци - Меркурий

Представителите на зодия Близнаци са в безкраен информационен поток – обичат да получават нова информация и да я споделят с другите. И това не е изненадващо - Близнаците се управляват от Меркурий, най-бързата планета. Обичат да пътуват и да търсят нови усещания.

Коя планета отговаря на вашето име и какво означава това?

Рак - Луна

Астролозите са сигурни, че Раците са получили своята емоционалност и чувствителност от Луната. Планетата-покровител също помага на Раците да бъдат чувствителни родители и партньори, тъй като Луната е отговорна преди всичко за създаването на семейство и дом. Единственото нещо, което може да попречи на семейната идилия, са резките промени в настроението на Раците.

Лъв - Слънце

Подобно на Слънцето, Лъвовете със своето излъчване (както вътрешно, така и външно), винаги могат да разсеят ситуацията. Вие сте артистични, позитивни и очарователни. А по душа са вечното дете. Слънцето ви е дарило с мощна харизма. Не забравяйте за това и не спирайте да блестите.

Дева - Меркурий

Както при Близнаци, управителят на Дева е Меркурий. Тази планета е отговорна за самоусъвършенстването и саморазвитието. И едва ли можете да отречете, че основната ви задача е да станете най-добрата версия на себе си. Не се страхувате да си поставяте грандиозни планове, а рационализмът и критичното мислене ви помагат да постигнете висоти.

Кои са управляващите планети на зодиите и защо това е важно?

Везни - Венера

Везните са истински естети. Любовта към красотата им била предадена от Венера. Ако тази планета мотивира Телеца да печели пари и да се радва на комфорт, то тя дава на Везни дипломатически способности и жажда за естетика. Представителите на този знак решават конфликтите чрез мирни преговори, а не чрез война. И нещата се оценяват не по това колко струват, а по това колко елегантно и стилно изглеждат.

Скорпион - Плутон

Покровителят на Скорпионите е Плутон. Тази планета е много двусмислена, тя символизира сила, способна както да унищожава, така и да създава. Ето откъде идва хипнотизиращата тайнственост и властност на Скорпионите. Скорпионите са енергични, активни, устойчиви на стрес.

Стрелец - Юпитер

Оптимистичните Стрелци се управляват от Юпитер, най-голямата планета в Слънчевата система. Юпитер обича грандиозните жестове, благородството и се смята за символ на развитието. Планетата дава на Стрелеца вяра в най-доброто, така че представителите на този знак почти никога не падат духом.

Тези зодии ще преживеят невиждан УСПЕХ

Козирог - Сатурн

Ако имате нужда от добър съвет, обърнете се към Козирог, но бъдете готови той да ви свали на земята. Козирозите се управляват от Сатурн, най-мъдрата планета. Когато вземат определени решения, Козирозите са последователни, не се страхуват да поемат отговорност и преди да направят нещо, претеглят всички плюсове и минуси.

Водолей - Уран

Уран е може би най-необичайната планета в Слънчевата система – тук полярната нощ продължава 20 години. Не е изненадващо, че именно Уран благоприятства креативните и необикновени Водолеи. Хората, родени под влиянието на тази планета, се отличават с изобретателност и добра интуиция. Уран винаги е революция. А вътре във Водолеите често цари хаос - никога не знаеш какво да очакваш от тях.

Риба - Нептун

Хората, родени под знака на Риби, са меки, мечтателни и сантиментални. Често се пускат по течението и живеят в свой собствен свят. Нептун е планетата на гениите, дава на хората творчески способности и им помага да постигнат висоти в изкуството. Тази планета обаче може да се нарече и „бездната на несъзнаваното“. Освен това може да повлияе негативно на човек, като го тласка да избяга от реалността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Уникално късметче за всяка зодия за 02 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 02 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 02 май 2024

2 -ри май: Велики Четвъртък носи късмет на Лъвовете и тревоги за Везните

Дневен хороскоп за 2 май 2024 г.

Кои асценденти са най-добри в печеленето на пари?

Трудна първа, но успешна втора половина на май за 4 зодии!

Кои зодии ще са творци на благата на 1 май - истински "герои на труда"!

На Велика Сряда ще върви по мед и масло на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 01 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Уникално късметче за всяка зодия за 02 май 2024
Уникално късметче за всяка зодия за 02 май 2024

Овен Помислете какви са вашите лични убеждения. Това е шанс да влезете навътре, за да можете в крайна сметка да се покажете. Помислете за възможности...