Няма как да устоите на тези предложения за великденската кошница

3497
Няма как да устоите на тези предложения за великденската кошница
Снимка: Книжарница "Елфите"

За много хора семейният великденски обяд е един от акцентите на празника. В края на краищата, какво по-хубаво от горещи козунаци, глазирано агнешко и шоколадови зайчета?

Но след като семейството се прибере от църква, яйцата са чукнати и масата е почистена, има още една великденска традиция, която през последните години намери място и у нас: великденски подаръци за децата. Да, точно както по Коледа, малките са започнали да очакват малки подаръци всяка година. Традиционно шоколадовите яйца и зайчета са предпочитан вариант за великденските кошници, но винаги е по-добре да сте по-креативни, да изненадате децата с нещо малко, интересно и забавно: великденски книги, плюшени животни, дребни играчки, тематични или сезонни игри, подходящи комплекти за творчески занимания... възможностите са безкрайни!

Повечето от идеите за подаръци, които намерихме в онлай магазин за детски играчки Елфите, попадат в категорията „подаръци под 30 лв.“ има дори предложения за дребни играчки под 10 лв. Независимо дали търсите нещо за малко дете или тийнейджър, ще имате подходяща база, ако се придържате към нашите съвети и предложения.

Ако се окажете в затруднение, докато отсявате идеи за великденски подаръци за децата тази година и не искате да добавите още едно шоколадово яйце или великденско зайче към списъка, ние сме насреща. Най-подходящите подаръци за деца всъщност са тези, които родителите не биха им купили J Нещо образователно, нещо занимателно, нещо полезно са все неща, на които всеки родител залага, когато избира подарък за своето дете. Нашият обзор е базиран на предпочитанията на децата и препоръките на специалисти педагози. Тук е важно да учточним, че рекламираните играчки са абсолютно изключени от социологията на това проучване. Селекция от дървени играчки, ролеви игри, симпатични, фънки дрънкулки, бляскави чантички и аксесоари, забавни джаджи, различни игри в джобни формати или такива за игра навън – всичко, което децата ще харесат и ще ги накара да се усмихват е добър избор!

Пролетта идва и с нея Великден е точно зад ъгъла. Преди да напълните великденската кошница, може да помислите какви са интересите и вкусовете на вашите деца, но дори и да не сте наясно с предпочитанията на детето, за което ще избирате подарък, винаги може да експериментирате с интересни дреболии, ефектно опаковани в малки текстилни или хартиени торбички като истински съкровища. Различни варианти на комплекти с градинарски принадлежности, хвърчила, топки или активни игри са универсални предложения, независещи от пола на детето. Изненадващо и оригинално предложение са летните ски.

Когато избирате подарък за момиче

Добра идея е да заложите на подходящи за сезона игри като въже за скачане, ластик за скачане или гимнастическа лента например. Кичеста чантичка или малко портмоне е универсално предложение, на което може да заложите винаги, когато се чувствате неуверени в избора си. Малки плюшени играчки или рошави висулки за чанта също ще се харесат на всяка девойка. Дървени мъниста за нанизване или комплекти за изработка на бижута може да намерите във всевъзможни формати и възрастови варианти. Оригинална идея са пръстенчета или гривни, които си сменят цвета според настроението.

Когато избирате подарък за момче

Те повече харесват актуалните фиджит играчки от последните няколко години. Тази категория включва класическото кубче на Рубик, както и всички негови разновидности. Традиционно най-популярните теми за момчета са динозаври, пирати и автомобили. Дребни шпионски играчки, игри със стъклени топчета или дървени колички са великолепни попадения, на които се натъкнахме в книжарници Елфите. Добра идея са също мини конструкторите .... или пък любимата игра тетрис във формата на шоколад.

И ако все още смятате, че Великден трябва да е изцяло за яйца и козунаци, помислете отново!

Дървени играчки – книжарници Елфите можете да намерите в София:

Бул. Братя Бъкстон 28

Бул. Бели Дунав, бл. 530

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИНТЕРЕСНО:

Японски AI инструмент предвижда кога нови работници ще се откажат

Мистериозният ръкопис на Войнич може да е отчасти за секса и "женските тайни"

Магнитното поле на Земята се е формирало преди ядрото на планетата

Аварите са практикували многоженство, установиха генетици

Овъглен папирус разказва за последните часове от живота на Платон

Дигитализираха писмата на първия алпинист, едва разминал се да покори Еверест

Геолози построиха изображение на вътрешното ядро ​​на Земята

Учени: Следващата пандемия ще бъде причинена от грип

Откриха рядка находка на порцеланов жлъчен мехур в гробище на лудница в Мисисипи

Смъртоносни вампирски бактерии са привлечени от кръвта ни: Учените откриха защо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com