Антоний Тодоров: Омерзението от политиката е много голямо

16516
Антоний Тодоров: Омерзението от политиката е много голямо
Снимка: БГНЕС

Очаква ни трудна предизборна кампания, защото омерзението от политиката в обществото е голямо. Това каза в интервю за агенция „Фокус” политологът проф. Антоний Гълъбов. Той обясни: "Слушаемостта на посланията ще бъде минимална. Повечето хора ще гласуват или ще действат според вече взето решение, а малцина ще бъдат повлияни, според мен, от тази предизборна кампания".

Партиите, които се очаква да влязат в парламента по една или друга причина, през последните 2-3 години са натрупали достатъчно много негативи и дори са се компрометирали значително. „Вероятно някой ще използва кампанията, за да поправят малко публичния си образ. Дали ще успеят? Мисля, че успехът ще бъде ограничен”, обясни експертът.

Цветанов убеден: ГЕРБ ще получи подкрепа на тези избори

Убеден съм, че на предстоящите парламентарни избори партия ГЕРБ ще получи най-много обществена подкрепа, както от Великотърновска облас...

По отношение на избирателната активност политологът подчерта, че не вярва да има голяма мобилизация на избирателите. „Защото не виждам причина, която да ги накара да гласуват. Особено онези, които не гласуваха на последните избори, да отидат да гласуват. Хората, които се интересуват от политика, няма да видят истински залог, няма да видят на изборите на 5 октомври инструмент, който да промени значително нещата към по-добре”, уточни проф. Антоний Тодоров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com