Ген. Атанасов: Орешарски "минира" държавата с "калинки"

26090
Ген. Атанасов: Орешарски "минира" държавата с "калинки"
Снимка: БГНЕС

Банковата криза е поредната политическа дъвка, която се пуска в публичното пространство. Това заяви пред bTV ген. Атанас Атанасов.

„Когато една войска е загубила битката и тръгне на отстъпление, на полето излизат нейните сапьори, за да минират полетата”, допълни бившият директор на НСО. По думите му „наемникът Орешарски” не подава оставка, за да може в последния момент да се направят назначения, които да да минират цялата държава с „калинки”.

Орешарски: Подаваме оставка най-вероятно на 23 юли

Най-подходящото време за подаването на оставката на кабинета е в седмицата 21-25 юли. В понеделник няма да е подходящо, най-вероятно да...

Той остро разкритикува кадровата политика в спецслужбите и посочи, че в ДАНС подборът и назначенията са под всякаква критика. „ДПС никога не е кадрувало толкова нагло в сектор „Сигурност”, смята Атанасов. Според него властта ще приеме спешно нов Закон за МВР с цел обслужването й по време на изборите.

По думите на бившия директор на Националната служба за охрана има задкулисен кадрови център между сараите на Ахмед Доган и Библиотекарския университет. Председателят на Ректорския съвет е Димитър Иванов-Гестапото. Именно там щели да се завърнат като преподаватели мнозина от управляващите в момента.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com