Местан: Няма друга партия, която да работи толкова за Родопа планина

29703
Местан: Няма друга партия, която да работи толкова за Родопа планина
Снимка: БГНЕС

"Няма друга партия, която да работи толкова за Родопа планина", това заяви председателят на Движението за права и свободи Лютви Местан в Мадан.

Лидерът на ДПС се срещна с партийния актив в миньорския град днес сутринта, съобщиха от партията.

"Над 90% от евросредствата, ГЕРБ ги насочиха в градските центрове, като София, Варна, Бургас и др. Не помислиха за малките населени места. Ние точно това правим. Обръщаме внимание и на най-малкото село в страната. За разлика от предшествениците ни, които дадоха всичките парите за спортната инфраструктура в една зала "Армеец" в София, ние се стремим и населени места като Мадан също да има модерни спортни съоръжения", каза Местан.

Според лидера на ДПС именно заради тази политика в момента партията е упреквана. Той обаче е категоричен, че тази политика ще продължи. "Никой не познава Родопите по-добре от нас. Една голяма част от ръководството на партията е от този край. Ще продължим да обръщаме внимание на всяко населено място и младите хора ще са приоритет за нас", добави председателя на ДПС. Като пример той даде и Севим Мусак, която е родом от Мадан и е девета в евролистата на партията.

На срещата в Мадан бяха още народния представител Мустафа Карадайъ, който също е в евролистата, както и областният лидер на ДПС – Смолян Салих Аршински.

"Ние сме партия на ангажиментите, а не на обещанията", обяви председателят на Движението за права и свободи Лютви Местан на среща с журналисти в Смолян.

"Преди месец бяхме в този край и тогава поехме ангажимент да бъдат изплатени премиите на тютюнопроизводителите в района. Тогава казахме, че тези 3 лв. хората ще ги получат в средата на май, но те бяха изплатени още в края на април. Това имам предвид - ние не обещаваме, а си изпълняваме ангажиментите", заяви още лидерът на ДПС.

Според Местан се очаква ръст на вота в рамките на 40-50% в полза на ДПС в Смолянско спрямо парламентарните избори. "Що се касае за страната, очаквам нашите политически опоненти да бъдат изненадани неприятно", категоричен бе председателят на ДПС.

Лютви Местан бе на среща с актива на ДПС в Смолян, за да се запознае как е стартирала кампанията и какви проблеми има, съобщиха от партията. В областния град бяха още народният представител Мустафа Карадайъ, Севим Мусак – девета в евролистата на ДПС, Станислав Атанасов – член на ЦОС на Младежко ДПС и координатор на Балканската либерална мрежа ISEEL, като на последния конгрес на IFLRY бe преизбран за вицепрезидент. Атанасов също е кандидат за евродепутат. Домакини на срещата бяха областният лидер на ДПС Салих Аршински и д-р Петър Фиданов – председател на общинската структура в Смолян.

Местан: Един човек е доста удобен, за да се скрият зад него десетина истински олигарси

Дали цялата тази стратегия за сатанизирането на едно лице, персонализирането на всички недъзи на българската политическа действителност...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com