Станишев реди листите на БСП, смята Страхил Ангелов

1415
Станишев реди листите на БСП, смята Страхил Ангелов
Снимка: БГНЕС

Сергей Станишев има власт върху подреждането на листите на БСП за изборите. Това заяви бившият депутат от левицата Страхил Ангелов пред "Фокус".

„На мен ми изглежда, че явно Сергей Станишев има своята дума при реденето на листите на БСП, защото тези две дами – Андреева и Терзиева, бивши министри, не съм ги довел аз, нито в листите, нито в Министерски съвет, но питайте ги тях. Те трябва да могат да отговорят. Те пък защо се съгласяват при положение, че станахме и ги обвинихме, че заради тях сме се провалили и те са виновни, и не са леви, и партията не ги припознава, и така нататък, и въпреки това се съгласяват да участват в такова нещо. Това е странно. Човек трябва да бъде малко по-достоен”, коментира Ангелов.

Няма промяна в БСП, остава да се разчита на преференция, казват Страхил Ангелов и Георги Кадиев

Трусовете в БСП не спират, като и отвътре, и отвън гласовете, зовящи за реална промяна, не заглъхват. "Защо в управлението на партията...

Припомняем, че само трима от министрите от кабинета "Орешарски" намериха място в листите на БСП за изборите - Анелия Клисарова, Десислава Терзиева и Таня Андреева.

„Да не говорим и нещо друго, но на градски съвет преди месец и половина се взе решение и то се взе единодушно, че няма да се толерират повече включването на граждански квоти. Нека и председателят на столичната партийна организация да вземе отношение сега, след като има такова решение, гласувано, гласувано от всички членове на градския съвет, без изключения, разбира се, които са присъствали на съответното заседание. Да си погледне – има стенограма, има го и решението”, допълни той.

Ангелов заяви, че той лично би оставил местните структури на партията да подредят листите.

"Това е пътят за такава партия като нашата, която все още е масова партия със структури в градове и села и така нататък. Няма друг начин, за да работят тези хора и да бъдат ефективни, трябва да ги оставиш, да им дадеш възможност и те да се реализират”, обясни Ангелов.

Ст. Ангелов: Води се битка между ДПС и БСП за ДФ "Земеделие"

Води се битка между ДПС и БСП за Държавен фонд „Земеделие“. Не ги познавам тези хора. Тези хора не са от БСП. Това заяви пр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com