Стефан Софиянски и партията му ще се коалират с ББЦ

33250
Стефан Софиянски и партията му ще се коалират с ББЦ
Снимка: БГНЕС

„България без цензура“ (ББЦ) ще има управленска програма до 15 август. Тя ще бъде обсъдена с бизнеса, за да каже той своите препоръки. Това обяви лидерът на партията Николай Бареков на дискусия с работодателските организации за набелязване на антикризисни мерки.

„Ще представим своите виждания за развитието на икономиката, за да получим Вашето мнение и да знаете какво може да очаквате от нас след изборите на 5 октомври“, обърна се към участниците Бареков.

Бареков се съвзе: Вече на всички е ясно, че КТБ и ДПС не стоят зад ББЦ

След дни на тотално и нетипично мълчание бившият журналист, бивш телевизионен водещ и все още настоящ политик Николай Бареков отново се...

Стефан Софиянски влиза в икономическия екип на ББЦ, съобщи още лидерът на партията. Съюзът на свободните демократи пък ще влезе в политически съюз с „България без цензура“.

Кръглата маса бе организирана от Бареков след острата реакция на работодателските организации и синдикатите миналата седмица към политическата ситуация в държавата, информира ББЦ.

Участниците го подкрепиха това, че страната ни трябва да стане член на Европейския банков съюз, за да се затегне контролът и да не се допускат случаи като този с КТБ.

В България няма финансова и икономическа криза. Кризата е политическа. Това е присъдата, която бизнесът даде на политическата класа у нас по време на кръглата маса. Основният проблем в обществото е липсата на доверие в политиците, обявиха работодателските организации. Бизнесът поиска подкрепа и спокойствие, за да работи.

ББЦ се присъединява към Европейските консерватори

Взехме решение за присъединяване на съюза и евродепутатите ни в полза на Европейските консерватори и реформисти. Това заяви лидерът н...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com