Ден на отворените врати в Детската Академия “Земята и децата”

21620
Ден на отворените врати в Детската Академия “Земята и децата”

Записванията в Детска Академия “Земята и децата” започнаха и първите групи вече са попълнени. Проектът е на екипа на хотел “Земята и хората” и има за цел да се превърне в първото място в София, където децата могат да развиват различните си способности и заедно с това родителите да намерят своят начин на релакс.

Има много места, където децата могат да се забавляват, а Детска Академия “Земята и децата” предлага богата палитра от занимания за деца, които да провокират техните качества. Академията събира професионални преподаватели в различни области и се превръща в място, където въображението открива нови светове. В Детска Академия “Земята и децата” децата вярват в своите способности и развиват ума и телата си.

Дискусия на тема Училището и детето в чужбина

Бутиковият центърът за средно образование и езикови и спортни ваканции в Европа - Summerly International Learning, организира първата с...

Модулите включват тренировки по плуване, балет и йога за деца, бразилско жуи жицу и муай тай, общо развиваща гимнастика и музикално студио. В духа на времето в Детската Академия “Земята и децата” ще бъде обзаведена творческа стая в партньорство с Център по класическа сугестопедия “Вихровения”.

Уникални по своята същност са и занятията в център по креативността CREO MIND - арт занимания, гимнастика за мозъка и елементи с релаксационен и игрови характер, чрез които се стимулира детската креативност. Посредством целенасочени и структурирани дейности от комплекси се подпомага разкриването и реализацията на вътрешния потенциал на децата.

Едно от най-големите предимства са специалните бонуси за родителите на децата, записани в модулите на Детската Академия. Те ползват отстъпки от масажите и цялата термална част в СПА центъра на хотела (турска и парна баня, билкова и финландска сауна, контрастни душове и джакузи), безплатни посещения на фитнес, отстъпка при ползване на басейна и от ресторант “Земята и хората”.

Балет на лед във Варна

За първи път в историята на Варна на сцената на зала 1 във Фестивален комплекс ще бъде изградена ледена пързалка. Със специалната подкр...

На 16 октомври се организира Ден на отворените врати в Детската Академия, по време на който родители ще имат възможност да се запознаят с преподавателите, с програмата и с възможностите на проекта.

За записвания: 0882 634 449 или academy@earthandpeople.bg

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com