Отлетете към Италия с Концерт на възглавници

19513
Отлетете към Италия с Концерт на възглавници

Този сезон организаторите на Концерти на възглавници всеки месец ще ни отвеждат на едно въображаемо пътешествие из музикалните култури по света. През октомври отлитаме към Италия, където освен пица и футбол, на почит е и операта. В програмата ще бъдат чути известни оперни арии и италиански канцонети от Пучини, Доницети и рожденикът на месеца – Джузепе Верди.

Официалното начало на новия пети концертен сезон на Концерти на възглавници ще бъде поставено на 12.10.2014г. с Оперен Концерт на възглавници. По традиция концертите ще са два - от 11:00 и от 17:00ч., на познатото място в Съюза на архитектите. Те ще са предшествани от "Работилница на възглавници", където децата ще могат да изработят играчки от подръчни и естествени материали. След изпълнението на музикантите ще започне „Музикален урок на възглавници“, в който най-любопитните почитатели ще могат да научат повече за операта. Резервациите са силно препоръчителни,тъй като местата се изчерпват бързо. Вече могат и да се поръчат билети за събитието онлайн – повече информация на pillows.bg.

Ден на отворените врати в Детската Академия “Земята и децата”

Записванията в Детска Академия “Земята и децата” започнаха и първите групи вече са попълнени. Проектът е на екипа на хотел ...

Магията на оперното изкуство ще бъде представена от сопрана Доротея Доротеева и тенора Димитър Зашев, акомпанирани от пианистката Венета Нейнска. Двамата солистиса със завиден опитпо международните оперни сцени, който ще им помогне да потопят зрителите в световете на “Травиата”, “Риголето”, “Сицилиански вечерни”, “Бохеми” и други.

"Концерт на възглавници” е проект на Модо България и се осъществява с подкрепата на Детски Дневник, Калинел и FunBook.

Повече информация и билети на pillows.bg.

Дискусия на тема Училището и детето в чужбина

Бутиковият центърът за средно образование и езикови и спортни ваканции в Европа - Summerly International Learning, организира първата с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com