Ранно записване за Училище на възглавници

41529
Ранно записване за Училище на възглавници

Наближава краят на първия семестър в Музикално Училище на възглавници. Ранното записване за втория е до 30 ноември, докогато получавате 10% отстъпка от цената на курса за съботната или неделната програма. Всички деца на възраст от 5 до 11 години могат да се включат като имат богат избор от инструменти за уроците по музика. И двете програми се провеждат веднъж седмично, от 9:30 до 14:00, в събота или в неделя. Начинаещите започват в съботната група, а по-напредналите в неделя.

Какво представлява Училище на възглавници?

Конкурс за стипендии на училище Birklehof, Германия

Summerly International Learning обявява конкурс за стипендии на училище Birklehof, Германия за учебната 2015/2016. Конкурсът се провежд...

Курсове, които въвеждат децата в света на музиката чрез разнообразни дейности, които целят обогатяване на тяхната обща култура и възпитаване на любов към музиката. Преподавателите са млади професионалисти с опит в работата с деца и преминали специално обучение в Модо.

Как да изберете програма?

Предлагат се две програми – съботна и неделна. Ако се колебаете дали детето Ви има музикални заложби, то съботното училище е по-подходящо за него. Ако то вече има опит в музикалните уроци, препоръчителен е неделния вариант.

Изборът от инструменти за съботното училище и втория инструмент в неделното е между пиано, китара, цигулка, арфа, ксилофон и блок-флейта. За първи инструмент в неделното училище се предлагат всички стандартни музикални инструменти. Програмата във всички семестри от съботното училище покрива основните музикални стилове, представени хронологично. В неделя се концентрира вниманието върху един различен стил всеки семестър.

Работни ателиета в рамките на "Театър в аванс"

I. „Да бъдеш актьор в Шекспиров спектакъл“ Начало: 14:30 ч. Продължителност: 90 минути Уъркшопът на Йосиф Шамли „...

Повече информация ще намерите на сайта на Училище на възглавници.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com