Фондация “Димитър Бербатов” ще реализира проектa "Награди за успелите деца на България" за шеста поредна година

9608
Фондация “Димитър Бербатов” ще реализира проектa "Награди за успелите деца на България" за шеста поредна година

Фондация “Димитър Бербатов” обявява кампанията за номинации на ученици с успехи през 2013г.

Фондация „Димитър Бербатов” обявява началото на своя шести по ред годишен проект „Награди за успелите деца на България”. Областите, в които отличени през 2013 г. деца могат да кандидатстват със своите постижения (сами или чрез друг) отново са Изкуства, Наука и Спорт.

Да джунглясаме в студа с Детска Зимна Джунгла!

Искате ли детето Ви да отпочине добре през зимната ваканция, да се зареди с много енергия, да научи интересни неща за заобикалящия го с...

Нов момент е, че за да се постигне по-справедливо оценяване, от тази година всяко дете ще може да бъде номинирано не с всички, а със свои максимум 5 постижения. От всички свои успехи през годината, всяко дете ще бъде представено с тези 5, които са най-силните него.

Кампанията предвижда и номинации в категория Благотворителен проект. Това е специална награда за деца, инициирали или участвали в благотворителни инициативи с чисто човешко измерение. Целта на този нов момент е да се поощри чувствителността на децата към проблемите на другите, както и да се създава отношение към живеенето в общност.

Отново ще бъдат отличени и деца от българските училища в чужбина. От тази година в конкурса могат да участват и българчета от чужбина, които не посещават българско училище там, когато това не е техен избор, а в района, в който живеят, няма такова или пък няма клас за тяхната възраст.

Номинациите се подават в уебсайта на проекта http://dberbatov.org/projects/nagradi/. Срокът е от 20 декември 2013 г. до 16 февруари 2014 г.

Различният рожден ден в Star Club Fit&SPA

Различният рожден ден – определено във водата! Един нестандартен и забавен начин, за да отпразнувате своя празник – чрез пр...

Вече шеста година Фондация “Димитър Бербатов” е близък приятел на младите таланти на България. Желанието на победителите в различни състезания да принадлежат към общността на „Успелите деца на България“ утвърди проекта като мащабен, успешен и устойчив. В хиляди се измерват кандидатурите, които постъпват за обработване в периода на номиниране.

„Всяка година опитваме да подобряваме проекта и да го развиваме. Той не е обикновен избор на лауреати. Този проект е мащабен и многопластов, защото предвижда не просто връчване на награди, а и включва различни послания и има амбиция да създава устойчиви ценности. Вълнуващо е, че децата го възприемат точно така и че за тях не само статуетката е важна. Очаквам обичайно силна кампания. Ти можеш да се един от нас!“ – призова успелите през 2013 година българчета учредителят на едноименната фондация Димитър Бербатов.  

Целта на годишните “Награди за успелите деца на България” е преди всичко да поощри изявените деца и да стимулира тяхното развитие като обозначи техните постижения като значими за цялото общество. Той  възпитава в уважение към успеха, основан на талант и усилия, в целеустременост, желание за изява и самоусъвършенстване, както и в отношение към филантропията. Димитър Бербатов и екипът на фондацията се надяват, че тези деца един ден ще подкрепят социално слабите, както и талантите, които идват след тях. 

От първата кампания досега са постъпили номинации за над 15 000 деца от над 200 града и над 50 села в цялата страна, както и десетки деца от БУЧ в Англия, САЩ, Испания, Австрия, Дубай и други краища на света. 

Ски училище „Мотен” открива новия зимен сезон

Ски-училище “Мотен” е създадено през 1999-та година и за тези 14 години е доказало на хилядите си клиенти, че е символ на т...

Повече за проекта можете да прочетете след 20 декември на уебсайта: http://dberbatov.org/projects/nagradi/ или на Фейсбук страницата: http://on.fb.me/QFD3NB 

За Фондация “Димитър Бербатов“:

Фондация “Димитър Бербатов” е основана с Учредителен акт на дарение от 07.04.2008 г. от Димитър Бербатов, воден от желанието си да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.

Основната мисия на Фондацията е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. Фондацията се самоопределя за осъществяване на дейност в обществена полза. Тя е неправителствена, нерелигиозна и политически независима обществена организация.

Прочети повече за събития, спортни занимания и свободно време за твоето дете ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com