Лятно езиково приключение за деца с преподаватели от Великобритания, с много спорт

21339
Лятно езиково приключение за деца с преподаватели от Великобритания, с много спорт

Ако все още не сте намерили лятно забавление за Вашите деца, Express English Language Training (EELT) организира през лято 2014 британска академия във ваканционно селище Русалка, Каварна, където децата не само ще учат език, но и ще го използват на практика!

Express English Language Training e професионален езиков център, основан от преподаватели с богат опит в преподаването на английски език, в България и Обединеното кралство. Центърът е профилиран в интензивни курсове по английски език в малки групи с цел бързи и видими резултати. Ще научите английски посредством най-новите методики на обучение, с много разговори, дискусии, интерактивни уроци, забавно и в приятна обстановка.

Лятната програма има за цел да усъвършенства езиковите умения на децата, да развие тяхната креативност, въображение, талант и мисъл. Да им предостави един различен поглед върху света, така че прибирайки се у дома, те да могат да използват новопридобите си езикови умения извън класната стая, толкова добре, колкото и в нея.

Уроците са предизвикателни, динамични, забавни и интересни, съпроводени с множество мултимедийни и други развлекателни, но същевременно мотивиращи упражнения, съобразени с възрастта на децата. Всеки урок е тематично структуриран и се провежда изцяло на английски език.

Основният ни фокус е индивидуалното развитие на всяко дете. Express English Language Training им дава увереност да разбират, говорят и учат езика чрез голям брой спортни, забавни, социални, креативни активности, по време на които се използва само английски език. Нашите преподаватели са с Вашите деца от събуждането им сутрин до заспиването им вечер, учейки ги в клас, по време на хранете, по време на спортните и останалите мероприятия, по време на езскурзиите и свободното време.

С „EXTREME ENGLISH SUMMER CLUB” децата не само усвояват езика и натрупват определен запас от думи и изрази, но и обогатяват общата си култура и знания. Те биват поставени в различни близки до реалността ситуации под формата на игра, което изгражда в тях увереност и ги кара неусетно и с лекота да използват езика в ежедневието.

Програмата включва:

Групи от максимум 12 деца;

15 часа английски на седмица, разпределени в 5 сутрини седмично по 3 часа;

Една следобедна екскурзия седмично (сряда;

Пролетна “Танцова работилница” 2014

„Танцова работилница“ е интензивна танцова програма, която се провежда в България в продължение на една седмица, по време н...

Една целодневна екскурзия седмично (събота);

Ежедневна следобедна програма от спортни мероприятия, типични английски игри, креативни занимания,

Вечерни забавления, изцяло на английски;

Настаняване в стаи с 2 и 3 легла;

Хранене 4 пъти на ден

Ясни са първите градски финалисти в „Купата на Coca-Cola: Играй с нас!”

С много футболни емоции и спортни игри преминаха градските финали  на междуучилищния футболен турнир „Купата на Coca-Cola: И...

“EXTREME ENGLISH SUMMER CLUB” не използва и не работи по определена учебна система. Програмата е изцяло разработена за лято 2014. Всички учебни материали се предоставят от EELT и са изготвени съвместно с партньoрите ни във Великобритания. Преподавателите ни са англоговорящи и CELTA квалифицирани. Програмата се провежда изцяло на английски език.

Всички записали се деца преминават през входящ тест за определяне на ниво на владеене на езика. В края на програмата всички участници получавата сертификат.

“EXTREME ENGLISH SUMMER CLUB” ви обещава ваканция, изпълнена с много забавления, нови приятели, незабравими приключения и много английски!

Очакваме Ви!

Демонстрация по Айкидо за малки и големи

Айкидо е съвременно бойно изкуство, създадено от О`сенсей Морихей Уешиба. Бойно изкуство възникнало като синтез на бойни умения, филосо...

За повече информация посетете:

www.summer.expressenglish.net

За въпроси можете да се свържете на: summer@expressenglish.net

или да позвъните на тел: : 0896 649 573/0894 600 177

Прочети повече за събития, спортни занимания и свободно време за твоето дете ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com