Спорт, басейн, слънце, чист въздух, планина, арт занимания – истинското детско лято все още съществува!

9860
Спорт, басейн, слънце, чист въздух, планина, арт занимания – истинското детско лято все още съществува!

Колко от Вас, родители, си спомнят с носталгия за игривите щастливи лета в своето детство? Колко от Вас мислите, че е невъзможно вече и Вашето дете да има толкова игриви ваканционни дни?

В спортен комплекс Малинова долина Sport&Spa и целодневните летни лагери, които организират пълноценното и забавно детско лято още съществува!

Вълнуващи атракции за Деня на бащата в НВИМ

Специалната връзка между бащата и детето е темата на традиционния вече „Ден на бащата“ в Националния военноисторически музе...

Как? – с треноровки по тенис; спортни игри; футбол или просто народна топка, басейн и начални уроци по плуване, или типичното детско игриво плицикане във водата. Всички спортни тренировки са съблюдавани и ръководени от лицензирани треньори с богат опит и доказани качества. Следобед се провежда кротка арт занималня, която развива сръчността и фантазията на децата, а и им помага да избягат от жаркото слънце следобед. Организират се различни планински активности и разходки до Витоша , чрез които децата опознават природата и срещат непознати емоции.

Спортната база на комплекс Малинова долина се намира едновременно в подножието на Витоша,  в града и в обособена паркова зона, откъсната от опасни улици и шумни булеварди. Разполага с 4 открити тенис корта,  две зали с модерна покривна конструкция, която позволява да се практикуват спортни занимания в настабилните дъждовни дни. Втората  зала за мини тенис е обoрудвана с 5 броя тенис на маса, батут и мини корт. Във финала на комплекса имаме малък басейн, където децата разхлаждат от горещините и придобиват начални умения по плуване.

Вело състезания "Деца на колела" на 1-ви юни

Сдружение "Зелен път" организира за втора поредна година "Деца на колела" - детски вело празник, който ще се проведе на 1-ви юни 2014 (...

СК Малинова долина ще ви посрещне с екип 8 квалифицирани треньори, ще ви имате възможност да изберете здравословно меню за детето Ви, а в края на деня ще ви разкажат как се справя и ще ви изпратят с усмивки и положителни емоции!

За повече информация посетете: www.mdss.bg

За въпроси можете да се свържете на: info@mdss.bg или да позвъните на тел: 0895 613 886

Детски тенис лагери с ТК "Про Спорт" - незабравими емоции през цялото лято

По време на лятната ваканция тенис клуб "Про Спорт" организира и предлага ежедневни интензивни занимания по тенис, обща и специална физ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com