„Спортен клуб скейт Загора” с кампания за създаване на първия закрит скейтпарк

28315
„Спортен клуб скейт Загора” с кампания за създаване на първия  закрит скейтпарк

„Спортен клуб скейт Загора” е регистриран и лицензиран клуб по скейтборд и екстремни спортове. Той е създаден от група скейтъри, които имат за цел да развиват скейтборда като начин на живот и спорт.

Клубът организира скейтборд състезания от републиканското първенство на Българската Скейтборд Федерация, демонстрации, учебни курсове за деца от 5 до 15 години и възрастни, изграждане на съоръжения и много други дейности, целящи да развиват скейтборда като спорт и култура.

През 2013 година клубът е част от участниците, както и организатор на редица мероприятия за скейтъри:

• Скейт Д.К. Роял батъл, кръг от републиканското първенство по скейтборд в гр. София под шапката на фестивала ”Вяра, Надежда и Любов”.

Активно движение с Такеши Фуджимори

”Спортът притежава силата да променя света, силата да вдъхновява, силата да обединява хората по начин, който малко други неща мог...

• Пловдив скейт батъл 2014 рап енд рол, кръг от републиканското първенство по скейтборд в гр. Пловдив.

• 359 СКЕЙТ БАТЪЛ, част от фестивала по хип-хоп музика „359 хип хоп фестивал” в гр. Пловдив

Следващият проект, който „Спортен клуб скейт Загора” се подготвя да осъществи е осигуряване на закрита зала, в която да се тренира при неподходящи метеорологични условия, както и зимно скейтборд състезание.

За целта се търси помещение с добра локация, с всички изисквания за безопасност и с нужните удобства за хората, които ще го използват. В това помещение ентусиастите от клуба имат намерение да поставят уредите, които вече са изработили и да изградят нови такива, според нуждите и възможностите на залата.

Iron Ball Open Tournament – открит турнир по тенис на маса в Пловдив

На 20.10.2013 г. в неделя от 10:00 ч. клуб по тенис на маса Iron Ball Plovdiv ви кани на първия си до момента открит турнир. В него се...

Там ще се провеждат тренировки на деца и възрастни, ще има достъп за свободно каране от всички любители на екстремните спортове, ще се организират мероприятия, свързани със скейтборд културата.

Такава зала, предназначена за скейтобрд ще позволи на всички любители и професионалисти да тренират целогодишно, което до ден днешен е трудно достъпно в България.

Всеки, който е съпричастен и иска да подпомогне реализирането на този проект, може да го направи като се включи в събирането на средства по изписаната сметката:

СНЦ "Спортен Клуб Скейт Загора"

ТК „Про Спорт“ започва серия от турнири за деца

Всеки тенис шампион преминава през дълго професионално и личностно развитие. Пътят е дълъг, а правилното начало е изключително важно. Б...

сметка в лева - BG21PRCB92301032070510

BIC/PRCBBGSF , БАЕ/PRCB9230

или да стане партньор в реализирането на идеята да се направи първият Български закрит скейтпарк в София, дарявайки материали, уреди или личен труд.

Прочети повече за събития, спортни занимания и свободно време за твоето дете ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com