X
 
 

Коледарчета поздравиха полицаи от Бургас

794 0
Коледарчета поздравиха полицаи от Бургас
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Автентични наричания за здраве и щастие, характерни за района на Българово, звучаха в сградата на ОДМВР – Бургас. Коледарчетата откриха с песни последното за 2018 година заседание на служителите на реда. Децата са от Центъра за специална образователна подкрепа в Бургас.

Домакин на предколедното гостуване на малчуганите беше старши комисар Калоян Калоянов. Той остана изненадан от личното послание на коледарите, които му пожелаха много труд, радост и благополучие през настъпващата 2019 година.

Вторият Батак в българската история ще бъде увековечен с паметник

В град Българово ще има паметник на избитите християни през 1878 година в двора на храма „Св. Атанасий". Общинските съветници от ...

Децата от Центъра за специална образователна подкрепа изпяха песни-наричания и изненадаха полицейските служители с коледна молитва. По стар обичай комисар Калоянов подари на водача на групата коледарски кравай, а всяко дете получи индивидуален подарък.

>

Посещението на коледарчетата в ОДМВР – Бургас, завърши с традиционната коледна снимка до елхата в крайморската дирекция и с пожеланието, „Благословени Коледни и Новогодишни празници!”

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители