X
 
 

Най-неподходящите коледни подаръци

4054 0
Най-неподходящите коледни подаръци
Снимка: iStock/Guliver
След като ти споделихме кои са най-често подаряваните коледни подаръци, сега ще ти разкрием кои са най-неподходящите такива. 

Ако си от мъжки пол и имаш позната, приятелка, съпруга, сестра или каквато и да е връзка с индивид от женски пол, те съветваме да не ѝ подаряваш нищо от следните неща:

Най-често подаряваните подаръци за Коледа

Наближава онова време в годината, през което започваме да се чудим какви подаръци да сложим под елхата. А с всяка изминала година става...

Кантар – ето накратко какво може да предизвика този „подарък“ в главата на една жена (Кантар – тегло – аз – дебела – ям много – отблъсквам го – не ме харесва вече – намек – напуска ме – сама завинаги – сама със сто котки) Вероятно не искаш да предизвикаш нито една от тези мисли, затова просто избягвайте този подарък. Дори твоето намерение да е било добронамерено с цел например приятелката ти да следи прогреса си, да я мотивираш и да се харесва, да бъде щастлива и т.н. , пораждайки тези мисли у нея, просто няма връщане назад.

Книга стил „Как да …“ - всякакво четиво от това естество, особено „Как да готвим вкусно като мама“ или „Как да отслабнем лесно“ са просто подписване на смъртна присъда. И не само смъртна присъда. Направо копаене на гроб. И не копаене на гроб. Направо вече си го изкопал, скочил си доброволно в него и даже си предложил да се самозариеш. Жените не обичат да бъдат насочвани от половинката си как да правят нещо. Това директно светва червената лампичка в главата им, че нещо не им е наред, не са достатъчни, не са оценявани, не са харесвани и т.н. Което си е по-зле и от ритуала с погребването, защото вероятно ще последва скандал, от който и да искаш няма да можеш да избягаш. И тогава ще ти се прииска да си подариш книга „Как да … „, но ще е твърде късно.

Какво други те съветваме да НЕ подаряваш на Коледа четете в SofiaLive.bg!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 9-15 декември
Седмичен хороскоп за 9-15 декември

Овен През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате...