Кюстендил е домакин на среща между бизнеса и местните власти

901
Кюстендил е домакин на среща между бизнеса и местните власти
Снимка: Facebook.com/IvoVelinov

Между 29-31 октомври в Община Кюстендил ще се проведе Шестата работна среща между бизнеса и местната власт на АБТТА. Мотото на иницативата е "Сътрудничеството между обществения и частния сектор – платформа за устойчиво туристическо развитие".

Близо 100 професионалисти се събират в града на художниците и столицата на червеното злато - Кюстендил, за да вземат участие в работната среща на туроператори и общински администрации. 

Целта на организаторите и участниците е превръщането на България в уникална и предпочитана международна туристическа дестинация. В рамките на работната програма, български туроператори и общински администрации ще потърсят решение на проблемите в регионалните туристически програми и техните ресурси, подпомогнати от изтъкнати представители на българските академични среди.

Програмата включва и панелни дискусии за обсъждане на развитието на културно-историческото наследство като туристически продукт.

Участниците ще имат възможност да присъстват на официалната церемония по излъчване на победителите на Национален конкурс за "Община с най-добра маркетингова политика за 2018г".

Шестото издание, на станалия вече традиционен форум, се провежда под знака на Европейската година на културното наследство. Още със своето първо издание през 2013 г., форумът е признат като необходима, иновативна и ефективна формула за разширяване и надграждане диалога между основните групи участници на туристическия пазар: общините, туроператорите и организациите -създаващи бъдещите професионалисти за туристическата индустрия.

Създаден с решение на Четвъртата работна среща в Троян през 2016 г., проектът е част от стратегията на АБТТА за повишаване конкурентоспособността и разнообразието на националното туристическо предлагане, предаде кореспондент от града за Actualno.com .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com