Новият Пърл Харбър

63043
Новият Пърл Харбър
Снимка: Кръгозор

Официалната история за 11 септември 2001 г. гласи, че атаката срещу САЩ е планирана от Осама бин Ладен и изпълнена от терористичното звено на организацията му Ал Кайда. В тази версия на събитията се съдържа очевидна истина и повечето американци са я приели. Няма никакво съмнение, че въпросните лица са замесени и затова Съединените щати в крайна сметка ги възмездиха. Но както става ясно, терористите може би са имали някаква помощ отвътре. Твърде голям полет на въображението се иска, за да повярваме, че трите отделни сгради на Световния търговски център са сринаха до основи при свободно падане, само за един ден благодарение на сблъсък със самолет. Седма сграда дори не беше ударена от самолет – тя се срина под напора на летящите останки от останалите. И двете Кули близнаци са били създадени така, че да устоят на едновременните удари на повече от един самолети. Други примери за подобно сриване не съществуват, освен при случаите на контролирано разрушаване от сапьори. Горивото на реактивните самолети е доста сходно на керосина, а ако керосинът можеше да топи стоманата толкова лесно, то тогава всяка керосинова печка, с която разполагаме, би представлявала невероятен риск за пожарната безопасност.

И с това пробивите в официалната история не приключват – има още десетки подобни. Информацията за това събитие в интернет е толкова обширна, че са необходими години, докато човек анализира доказателствата и се запознае с печатните издания по проблема за случилото се в онзи мрачен за САЩ ден. Ако някой си направи труда да проучи фактите, би могъл да изнася лекции за тях с часове, но ако съзнателно откаже да ги погледне, то тогава вероятно би отхвърлил всяко налично доказателство и нищо не би било в състояние да го убеди. Всеки от нас трябва да преодолее огромно количество личен страх, за да си представи немезис, който е способен на социопатично поведение в подобни грандиозни мащаби. Обикновените хора никога не биха успели да се ангажират с подобна колосална, убийствена лъжа, а след това спокойно да пожелават на децата си „лека нощ”. Ужасяващо е да си представим правителство, което самò си нанася рана с подобни размери и сила, само и само да се опита да наложи военна диктатура и военно положение.

„Спиралата на времето и ключът на синхронността” - шедьовър, който събира наука и духовност, история и политика

Представете си, че Вселената е жива и се опитва да общува с нас посредством синхронността и Закона на кармата.  Представете си, ...

Само дванадесет месеца преди 11 септември неоконсерваторите публично разкриха, при това писмено, че се нуждаят от „катастрофално събитие като катализатор – нещо подобно на нов Пърл Харбър”, за да задействат своя дневен ред. След това, на 25 май 2001 г., в Съединените щати излезе на екран филма „Пърл Харбър”. Това беше най-скъпият филм, правен някога – с бюджет от 140 милиона долара. „Пърл Харбър” се оказа изключително популярен филм, като събра 200 милиона долара на вътрешния филмов пазар и 450 милиона на световния. На всички бе припомнено по много вълнуващ начин, че Америка е била подложена на терористична атака, която моментално е вкарала страната в нова световна война. Три месеца и седемнадесет дена по-късно настъпи следващият Пърл Харбър.

През септември 2000 г. неоконсерваторите публикуваха документ, озаглавен „Проект за Ново американско столетие – преизграждане на отбраната на Америка”. Към март 2013 г. все още бе възможно да се свали PDF файла на този документ от интернет. Отидете на 51 страница и там ще прочетете следното: „Освен това, процесът на трансформация (по посока на това Ново американско столетие), дори и да донесе революционни промени, би бил по-скоро продължителен, с изключение на някое катастрофално събитие като катализатор – нещо подобно на нов Пърл Харбър”.

В документа безспорно се подчертава, че неоконсерваторите се нуждаят от „нов Пърл Харбър” като „катализатор”, за да трансформира Съединените щати в нещо, което те наричат Новото американско столетие. Поради това един толкова високобюджетен филм като „Пърл Харбър” може би е бил предназначен да вдъхнови нацията да се милитаризира след евентуална терористична атака и да се присъедини към новата световна война в Близкия изток, ако останалите арабски държави се организират, за да отбраняват Ирак и Афганистан. Един от моите вътрешни хора на най-високо ниво ми каза следното за този документ: „Дейвид, надали някой разбира истински какво са имали предвид, когато са говорили за Ново американско столетие. Те искаха да създадат цяла една нова епоха, в която да разполагат с тотален, диктаторски контрол над цялата Земя, и вече не намираха за необходимо да се крият кои са и какво правят”.

Да не забравяме, че Прескът Буш и останалите членове на Кабалата са искали да съборят американското правителство още през 1933 г., за да създадат фашистки режим по модела на режимите на Хитлер и Мусолини. След това, по време на Втората световна война, са продължили да финансират Хитлер – и им се е разминало. Непосредствено след победата над Хитлер са прехвърлили най-добрите нацистки учени в Съединените щати – и им се е разминало. А по време на 11 септември 2001 г. президент на Съединените щати беше собственият внук на Прескът Буш. По време на администрацията на Джордж Уокър Буш, Кабалата систематично е следвала „Десетте стъпки към фашизма”, идентифицирани от журналистката Наоми Улф. Хитлер е използвал същите тези десет стъпки, за да установи своята диктатура в Германия. Даже новото Министерство на вътрешната сигурност се оказа доста подобно на Хитлеровото описание на Германия като Бащина земя. Всички тези исторически факти ни дават реални основания да смятаме, че Кабалата може би е имала огромен интерес да отключи ново събитие от типа „Пърл Харбър”, за да наложи невиждани промени върху правителството и обществото.

Изходът може да бъде променен

В „Спиралата на времето и ключът на синхронността” Дейвид Уилкок открива впечатляващи научни данни, които подкрепят твърден...

Откъс от „Спиралата на времето и ключът на синхронността“

Вижте още и "Изходът може да бъде променен"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com