Кандидат-кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов: Вярвам, че посоката е вярна, това ме задължава да продължа

14292
Кандидат-кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов: Вярвам, че посоката е вярна, това ме задължава да продължа
Снимка: БСП-Асеновград

"Не съм от хората, които си тръгват тихомълком, нито от онези, които упорстват да останат насред моста. Убеден съм, че посоката е вярна! А това е най-задължаващото условие и стимул да продължа напред. Да продължи Асеновград!" С тези думи настоящият кмет на общината и кандидат-кмет на БСП за следващия мандат 2019 г. - 2023 г. откри тържествено предизборната кампания на партията. Дворът на Старинно училище „Свети Георги“ в Асеновград бе мястото, където актив, симпатизанти и поддържници на кандидатурите на БСП в града дадоха старт на официалното предизборно време.

Емил Караиванов ще се бори за трети кметски мандат в Асеновград, БСП отказа подкрепа от АБВ

Доктор Емил Караиванов – настоящият кмет на община Асеновград - ще се бори за трети мандат. Това е първата официално обявена канд...

„Ние с вас не от вчера и не до края на следващия месец сме в кампания за по-доброто място за живот, работа и отдих, наречено Асеновград. Поколенията асеновградчани, чиито достойни представители виждам тук, знаят, че това е от десетилетия и така ще продължи. Защото Асеновград го заслужава и ни задължава!”, допълни доктор Караиванов.

Председателят на общинската организация на БСП-Асеновград Енко Найденов откри събитието, като подчерта колко са важни местните избори. „Защото избираме не само личности и партии, а избираме и хората, които да  реализират инвестиции, полезна социална, инфраструктурна, образователна и още цяла поредица политики от обществения ни живот. От днес в продължение на цял месец, а вероятно и седмица след това, нашият код е събран точно в едно изречение. А именно: Работим за победа!", заяви Найденов.

Новата листа на кандидатите за общински съветници логично бе представена от доайена социалист в поредица мандати и бивш кмет на Асеновград - Божидар Малинов. „Знам какво са местните избори, знам какво е да носиш отговорност за загубени избори и какво е щастието да приемаш поздравления за спечелени избори. Вярвам, че пред нас са едни избори, които сме длъжни да спечелим", допълни Малинов.

Емил Караиванов ще се бори за трети кметски мандат в Асеновград, БСП отказа подкрепа от АБВ

Доктор Емил Караиванов – настоящият кмет на община Асеновград - ще се бори за трети мандат. Това е първата официално обявена канд...

Веднага след това, както повелява поколенческата приемственост, Божидар Малинов предостави думата на най-младия кандидат за съветник в листата на БСП-Асеновград - 20-годишният студент по психология и младежки лидер Димитър Илиев. „Ще работя като млад съветник и за по-красива и полезна среда за отдих, спорт и занимания на най-младото поколение на Асеновград - децата и учениците”, посочи Илиев.

Съпътстващо откриването на предизборната кампания на БСП-Асеновград събитие бе поднасянето на цветя пред паметника на Цар Иван Асен II в центара на града.

Кирил Добрев нарече шефа на БСП-Варна "тумор"

Националният съвет категорично отхвърли кандидатурата на Костадин Костадинов за кандидат-кмет за Варна, обяви след пленума на левицата ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Становище на община Асеновград по казуса с починалите животни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com