Решения на основни проблеми предложи кандидат-кметът на Асеновград Милко Милков при откриването на кампанията си

18715
Решения на основни проблеми предложи кандидат-кметът на Асеновград Милко Милков при откриването на кампанията си
Снимка: Actualno.com

Предизборната си кампания официално откри днес (06.10.19 г.) кандидатът за кмет на Асеновград Милко Милков, подкрепен и издигнат от ВМРО и НФСБ. Събитието бе избрано да се случи в църквата "Свети Иван Рилски" в града. "Избрахме да открием кампанията си в храм в Асеновград, защото сме вярващи хора. Всички ние сме възпитани от семействата си в християнските ценности. Винаги в живота си, в най-важните моменти, съм се уповавал на Бог! Мисля, че този момент от кампанията е много важен за мен и всички асеновградчани", каза по време на откриването Милко Милков.

Милко Милков е кандидатът на ВМРО и НФСБ за кмет на Асеновград

Още една официална кандидатура за кмет на Асеновград бе обявена днес. Това е кандидатът на Коалиция ВМРО и Национален фронт за спасение...

В църквата "Свети Иван Рилски" отец Тодор отслужи служба за здраве, успех и благоденствие. В края на богослужението свещеникът им пожела успешна работа в изборите, защото "Асеновград има нужда от дейни и стабилни хора, които да бъдат в помощ на гаржданите".

След края на църковната церемония, кандидатът за кмет и екипът му от кандидати за общински съветници заедно тръгнаха към центъра на града, където вече е позиционирана предизборната шатра. Там асеновградчани ще могат да отправят въпроси, да се запознаят с Програмата за управление или просто да поговорят с кандидатите по проблемни за града теми. Шатрата ще бъде отворена всеки ден до края на кампанията от 09:00 ч. сутринта до късния следобед.

На центъра в Асеновград днес Милко Милков и кандидатите за общински съветници се срещнаха и разговаряха с граждани. Пред асеновградчани кандидат-кметът на ВМРО и НФСБ подчерта, че основният приоритет в неговото управление, ако спечели доверието на избирателите, ще бъде най-вече да смени модела и хората, които управляват Асеновград. "Сегашните ни управници вече 20 години са несменяеми. Затова няма как да се промени нещо в Асеновград. Нашата коалиция предлага нови лица, експерти в своите области, които ще доведат до исканата от всички нас промяна", категоричен е Милко Милков.

Милко Милков е кандидатът на ВМРО и НФСБ за кмет на Асеновград

Още една официална кандидатура за кмет на Асеновград бе обявена днес. Това е кандидатът на Коалиция ВМРО и Национален фронт за спасение...

В деня на откриването на предизборната си кампания той посочи и кои са основните три проблема в Асеновград, с които ще се заеме първо, ако стане кмет. Милков дори предложи и евентуални решения за справяне с тях.

"Най-важното ще бъде смяната на порочния и дори вреден за хората модел на управление на общината. Не по-маловажно е също да се промени начинът на сметопочистване в Асеновград. Според нас, комуналните услуги – сметосъбиране, снегопочистване и озеленяване - трябва да преминат под ръководството на общината. Така ще се спестят средства от обществени поръчки и комисионни към фирмите изпълнители. Освен това, по този начин качеството на услугата ще се подобри, а цената й ще поевтинее. От друга страна, много важно е да се увеличат и зелените площи в града ни", подчерта Милков. Той обяви, че на трето, "но в никакъв случай не и на последно място" поставя проблемът с бездомните кучета, който трябва трайно да се реши.

Милко Милков: Искаме достойни патриоти да продължат каузата ни - да живеем в по-добър и честен град

С пълно единодушие от над 30 гласували Милко Милков бе преизбран за председател на структурата на ПП "Национален фронт за спасение на Б...

"До това непоносимо положение се стигна, тъй като през последните 15 години проблемната тема беше неглижирана от всички кметове на общината. Ние от коалиция НФСБ (ВМРО-БНД) проучихме възможностите и възнамеряваме да се обърнем към Общинския приют в Пловдив да залови и кастрира най-големите и агресивни безстопанствени кучета в града. Ще потърсим контакт и с неправителствени организации от типа на фондация „Четири лапи“, например, за да ни съдействат да разберем какъв е броят на бездомните кучета в Асеновград, а също и да ни помогнат при търсенето на осиновители за вбъдеще. Ще разчитаме и на съгражданите си да подават сигнали за безстопанствени животни. Най-важното обаче ще бъде да стартираме процедура за изграждане на приют за бездомни животни в Асеновград, като целта ни е този проблем да бъде решен веднъж завинаги", заяви в заключение Милко Милков.

Накрая той и екипът му си направиха обща снимка пред надписа "АСЕНОВГРАД", разположена на площад "Академик Николай Хайтов". Кандидат-кметът пожела успех и здраве на всички кандидати за съветници от коалицията с думите "Бог напред и ние след него за Асеновград!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019:

Окончателно: Касираха местните избори в едно населено място заради бюлетини с невидимо мастило

Съдът отново отложи решението си за изборите в София

Обжалват потвърдените резултати от изборите в Горна Оряховица и Павликени

Георг Спартански: След полицейската акция в Буковлък над 500 гласа за мен се преляха към гласовете на моя опонент

СДС дали решаваща подкрепа за балотажа на Фандъкова

Румен Петков: Катастрофата на Борисов ще е по-тежка от на Костов

Генчо Генчев: Предстои аварийна подмяна на водопровода в Свищов

Тома Биков: В София се заражда градска левица

Според Карадайъ ДПС увеличава влиянието си в местната власт

Костадин Костадинов: Загубих, но по-лошото е, че и Варна загуби

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com