Гимнастичките ни със злато от Москва

45574
Гимнастичките ни със злато от Москва

Златните ни момичета отново оправдаха прозвището си. Българският ансамбъл по художествена гимнастика започна по най-добрия начин новия сезон. Отборът ни в състав Михаела Маевска, Християна Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Стоянова и Цветелина Найденова спечели златото в многобоя на Гран при на Москва, съобщава БТВ.

Насред руската столица, гимнастичките ни записаха общ сбор от 34.650 точки и с прекрасна игра заеха първото място. На второ място остана ансамбълът на Русия, който допусна няколко грешки на съчетание си с обръчи и бухалки. Сборная остана със сребърните медали, след като получи сбор от 34.6 точки. На третата позиция е ансамбълът на Израел с 33.4 точки.

20 октомври: Плюшена ебола, рибен секс и златни момичета

Компанията Giant Microbes пусна в продажба вируса на ебола във вид на плюшена играчка. Фирмата е специализирана в изготвянето на забав...

Блестящите нови съчетания изпратиха ансамбъла ни на върха, след като през изминалата година момичетата спечелиха световната титла в многобоя. Съчетанието с пет ленти е класическо, поставено по „Жар птица“ на Игор Стравински, за него ансамбълът получи 17.400 точки. Композицията с три чифта бухалки и два обръча е по мотиви от саундтрака на „Цар Лъв“. Тя бе оценена със 17.25 точки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт