X
 
 

Вижте какъв хонорар е поискал Кобрата за мача си с Джошуа

6753 1
Вижте какъв хонорар е поискал Кобрата за мача си с Джошуа
Снимка: Instagram
Кубрат Пулев и неговите агенти са поискали хонорар, близък до този на Анди Руис, за мача с Антъни Джошуа за титлата на IBF, пише Sportlive.bg.

В първия мач срещу Джошуа мексиканецът получи твърди 7 млн. долара. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, не е склонен да извади подобна сума и за това се смята, че почти сигурно организаторът на мача ще бъде излъчен на търг.

До дни обявяват официално за двубоя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев

Защитата на титлата на IBF на Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев е "много близо" до договарянето. На двукратния световен шампион бе наред...

Преговорите между двете страни продължават вече месец, като днес изтича първоначалният срок, в който мениджърите трябваше да си стигнат ръцете. Те обаче поискаха нова отсрочка и IBF им разреши да продължат преговорите до 14 февруари.

Счита се, че големият проблем са именно финансовите претенции на Кубрат Пулев, както и мястото за провеждане на двубоя. Българинът предлага за домакин турския мегаполис Истанбул, докато Антъни Джошуа настоява да се бие във Великобритания.

По-рано Хърн заяви, че неговият клиент иска да се бие във Великобритания, което не се е случвало година и четири месеца, но българинът натиска мачът да се проведе там, където ще се изкарат най-много пари. Кобрата не остана длъжен и бързо отговори на обвиненията на промоутъра (вижте подробности в този материал).

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
    КОбрат ще е доволен за един бой да вземе няколко лимона, важното е да остане жив и читав след това, което не му е гарантирано! Ако случайно оживее след като бъде пребит като куче, ще си говори сам и ще си върти главата като Клавдий!
Последно в Актуално