Михаел Шумахер се стопил до 45 килограма

19877
Михаел Шумахер се стопил до 45 килограма

Надеждата за чудо за Михаел Шумахер изчезва все повече, след като възстановяването му върви изключително бавно и в момента той тежи 45 килограма, не говори и не е в състояние да се изправи, пише БГНЕС.

Седемкратният световен шампион почти не разпознава и близките си. Легендарният пилот от Формула 1 Михаел Шумахер пострада тежко по време на ски-инцидент във Френските Алпи през декември 2013 година. Той изкара няколко месеца в кома, преди да бъде трансфериран в клиника в Лозана, след което бе преместен и в своя дом.

Крадецът на медицинското досие на Шухамер се обесил

Мъжът, заподозрян в кражба на медицинското досие на Михаел Шумахер, се обеси след ареста си, предаде БГНЕС. В края на юни се появиха с...

Той получи тежка травма в главата и после бе в кома половин година. Шумахер успя да спечели първата битка със смъртта, но предстои още дълга борба за възстановяването му и неговото връщане към нормален живот. През септември миналата година Шуми се върна в дома си и лечението му, водено от екип от 15 професионалисти начело с професор Ричард Фраковяк продължи там. Според лекарят, който лекуваше Шуми в клиниката в Гренобъл ще са необходими минимум три години, за да се видят някакви подобрения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт