"Наслука - лов, риболов, спорт" става зона на фрийрайдъри

49677
"Наслука - лов, риболов, спорт" става зона на фрийрайдъри

След като финишират, те не могат да изтрият широката усмивка от мръсното си лице, изгоряло на очила и набито с кал и насекоми. Тяхната голяма страст е да усещат живота като за първи път. Дишат на скорост.

Да, ще говорим за състезателите. За фрийрайдърите, онези, които предпочитат да карат планински и пистови автомобили извън отъпкания от машини терен. Те се наслаждават на черни пътища и пътеки, минават през речни корита, скали, пясък, чакъл, кал и сняг. Защото основният магнит за тях са превозните средства и силното усещане.

Масови проверки за нарушения на риболовни кораби и търговци на риба

В разгара на летния сезон Агенцията по рибарство и аквакултури (ИАРА) започна поредни проверки в морето. Риболовни кораби и търговци на...

За да се докосне до манията на любителите на екстремностите, изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“  ще се превърне в терен за състезания и демонстрации на превозните средства.

Поредното издание на изложението ще се проведе в дните от 24 до 28 септември, като някои от атрактивните автомобили ще бъдат показани в изложбената зала през първите дни. А на 27 септември с изкарването им на открити площи ще се даде старта на шоу програмата, която ще продължи до 14:00 ч. на 28 септември.

Дата: 27 септември

Място: Интер Експо Център

От 14 април се забранява любителският риболов

Със заповед на министъра на земеделието и храните проф. Димитър Греков от понеделник /14 април 2014 г./ се забранява любителския риболо...

10:00 - Откриванe 

28 септември, 14:00 – Закриване

Станете част от демонстрациите на състезателните машини в съответните категории -автокрос, рали крос, тунинг, пистов и планински шампионат на 27 септември. Ще имате възможност да разгледате превозните средства и да се насладите на шоу програмата. Същевременно ще може да зададете всички въпроси, които имате, както и да получите ценни съвети.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт