Обраха Бътън и жена му като на филм

18061
Обраха Бътън и жена му като на филм

Двамата са били упоени в луксозно имение в Сен Тропе.

Дженсън Бътън влезе в полицейската хроника като жертва на дързък обир. Пилотът на McLaren е на почивка със съпругата си Джесика Мичибата в тузарския курорт Сен Тропе. Те са били отседнали в луксозно имение, но са били обгазени (най-вероятно) с упойващ газ. Докато са били в несвяст, обирджийте са откраднали ценности на стойност $450 000, включително годежния пръстен на г-жа Мичибата.

Полицията смята, че престъпниците са вкарали упойващия газ в помощенията през климатичната инсталация на имението, в което двойката е била отседнала при приятели. Не се споменава дали по това време в къщата е имало и други хора, или са били само Бътън и съпругата му. Двамата се събудили замаяни, след което осъзнали какво се е случило.

Страхотна победа за Фетел в едно невероятно състезание!

Кой казва, че Формула 1 била безинтересна? Няма врачка или анализатор, които, ако ми бяха казали какво ще се случи в Унгария, щях да им...

Говорителят на Бътън заяви: „Двама мъже са нахлули в имението, докато всички са спали, задигайки няколко бижута, сред които и годежния пръстен на Джесика.

"Полицията изтъква, че това се превръща във все по-голям проблем в района. Престъпниците за момента само упойват своите жертви през климатичната система."

За щастие всичко се е разминало само със силно неприятното усещане, че си станал жертва на сцена от филм. Вчера Бътън постна снимка с близкия си приятел Пол ди Реста, бивш пилот на Force India, карайки велосипеди в планините около курорта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт