Sonax и Infiniti Red Bull Racing продължават партньорството си във Формула 1

43294
Снимки:

С четвъртата световна титла на пилота от Формула 1 Себастиан Фетел, Sonax записа нов успех в историята на партньорството си с Infiniti Red Bull Racing.

През февруари немската марка за автокозметика се договори с отбора шампион да осигурява професионални грижи за перфектния външен вид и блестящата визия на болидите за следващите две години.

Серхио Перес най-бърз на "Сахир"

  Пилотът на Форс Индия Серхио Перес даде най-добър резултат в първата половина от първия ден на предсезонните тестове в Бахрейн....

Логото на световноизвестната компания, производител на почистващи препарати и козметика за автомобили Sonax ще триумфира заедно с болидите на отбора шампион за трети пореден сезон. Infiniti Red Bull Racing продължава да е един от най-популярните отбори сред феновете на Формула 1 след четири годишно лидерство. Новата 2014 година ще е повече от предизвикателна за отбора, в който предстоят промени в пилотския екип и техническите регулации за задвижване на болидите.

В преследването на точки към поредната титла към Себастиан Фетел ще се присъедини Даниел Рикардо вместо Марк Уебър. Преди първата квалификация в Мелбърн, вълнението около това дали отборът ще успее да продължи серията си от победи расте. Предстоящата квалификация мобилизира всички усилия в подготовката на екип и пилоти.

Независимо от плахите прогнози, Фетел определи последния тест в Бахрейн като положителен: „Направихме повече обиколки, така че това е окуражаващо. Хубаво е да се провери колата и надеждността, но работа не спира с това. Още е трудно да се каже дали сме на едно ниво с конкуренцията или изоставаме, защото не знам какво правят другите. Ние изучаваме всяка обиколка, дори тя да не е най-добрата. Доволни сме че направихме повече обиколки от обикновено. Най-важното е да се движим в правилната посока и смятам, че го правим. Последните два дни бяха много успешни за нас.”

Преди стартирането на новия сезон на Формула 1, Sonax представи атрактивни продуктови нововъведения, които веднага бяха забелязани от многобройните фенове на марката, привлечени от постоянно високото качество, съобразено с немските стандарти.

Lotus E22 излезе на пистата „Сакхир“ в Бахрейн

Днес стартира вторият предсезонен тест в Бахрейн. Официалният си дебют на пистата направи Lotus E22. Преди седмица болидът измина 100-и...

Немската фирма Sonax е световен лидер в производството на почистващи препарати и козметика за автомобили, мотоциклети и тежкотоварни превозни средства. Компанията присъства на пазара повече от 60 години, в 100 държави. Официален представител и вносител за България е фирма „Сенакс” ООД. Sonax триумфира с титлата „TOP BRAND 2013” сред читателските класации на три от най-авторитетните германски автомобилни издания. 73 % от читателите на популярното списание „Auto Bild” заслужено определят лидерска позиция за марката сред всички производители на продукти за автомобилна грижа. Sonax е фаворит на повече от 55 процента от читателите на списание „Auto Motor und Sport”.

Високата удовлетвореност на автомобилистите в Германия е отразена и в читателското проучване на списание „Auto Zeitung”, в което марката печели убедително признанието „TOP BRAND 2012”.

Продуктите с марка Sonax могат да бъдат намерени във всички големи бензиностанции и търговски вериги, в специализираните автомобилни магазини и на eshop.senax.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт