X
 
 

Страхотни новини: Шумахер вече не е прикован към легло

50823 4
Страхотни новини: Шумахер вече не е прикован към легло
Легендарният пилот от Формула 1 Михаел Шумахер има значително подобрение в здравословното си състояние. Както съобщава английският "Metro", германецът вече не е прикован към леглото и не оцелява с помощта на свързани към тялото му тръби.

Подобрението е резултат от постоянните медицински грижи, които Шумахер получава. Те струват на семейството му 50 000 паунда на седмица. Бившият пилот се лекува в къща, близо до Женевското езеро в Швейцария, а не в клиника.

Секретар на Папата с разкритие за Шумахер

На 3 януари следващата година легендата във Формула 1 Михаел Шумахер ще навърши 50 години. В продължение на две години не е имало актуа...

Бившата спортна звезда пострада при инцидент със ски през 2013 година, при който получи тежки наранявания по главата. Семейството му пази неговото състояние в тайна.

Наскоро секретаря на Папата разкри, че е виждал пилота след инцидента и външният му вид е претърпял значителна промяна. Вижте повече в този материал

Actualno.com

Етикети:

 • Анатема ! 3 Анатема ! преди 8 месеца Профил на трол?
  А защо ли никой тук, не сеща вече да напише нещо, за Сашо Нереза и за ДрагалЪвския гърба Ай дук!?
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  всичко се връща... някога Сена, сега той! всичко се връща...
 • Николай 1 Николай преди 1 година Профил на трол?
  Човека е жив труп за съжаление ! След година две ще му дръпнат маркучите и кабелите, както стана с други негови колеги от Формула 1 и цялата работа ще приключи.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Кога беше при него и го видя?
  : 1 !