Бийтбокс фурията Кейла специален гост на Street Мasters 2015

24366
Бийтбокс фурията Кейла специален гост на Street Мasters 2015

Новият световен шампион по бийтбокс ще демонстрира уменията си на изпълнител, композиторски талант и актьорска харизма на сцената в Пловдив.

Американката Кейла (Kaila Mullady) ще бъде специален гост на третото издание на Street Masters 2015. Почитателите на бийтбокса ще могат да я видят на 26 юни от 17:00 в Пловдив на Цар Симеоновата градина.

Европейско първенство по бийтбокс се проведе в Пловдив

Европейско първенство по бийтбокс  се проведе за първи път на 03 октомври на сцената на клуб „Библиотеката“ в гр. Плов...

Кейла е арт персона с много превъплъщения - уникален стил в бийтбокса, заради който бе удостоена с титлата "Световен шампион по бийтбокс 2015" (World Championships) в Берлин, Германия, през май: рапира, пее, има собствен театрален проект, базиран на огнените пърформънси, автор е на поезия (определена от литературните критици като "сериозна"). Ефектната дама е свързана е със и седмото изкуство: пробвиният й дебют бе в драмата на ужасите Reclamation, режисирана от Shiv Munaswar, през 2011.

И все пак, стихията на Кейла е музиката. Атрактивната изпълнителка, представяща амбициозната и артистична зодия Овен, експериментира с китара и бийтбокс. Изпълнителката има много кавъри, базирани на микса от бийтбокс и китара (в равни части, хип-хоп и брейкбийт (1:1) плюс рок и блус (1:1).

Кайла е базирана в Ню Йорк - града на "Емпайър Стейт билдинг", "Уолстрийт", Статуята на свободата, музея на изкуствата, "Метрополитън" и "Харлем": на хип-хоп културата - DJ Kool Herc (Куул Хърк), DJ Grandmaster Flash (Грандмастър Флаш) и Тупак Шакур (2Pac), но и на Джак Никълсън, Брук Шийлдс и Ал Пачино... Попила мултинационалната култура на мегаполиса, в музикално отношение Кейла - определена и като бенд от една дама, е изкушена от протопънкарите Blink-182, през ъндърграунд рап формацията Atmosphere и дъб-рок триото Pepper, до реге класика Bob Marlеy - в което родните почитатели на уличната култура ще се убедят лично идния уикенд. Сред най-популярните участия на американката тази година са на American Human Beatbox Festival и NC Comedy Arts Festival.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com