Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 стартира с взривяващ концерт в Пловдив

5951
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 стартира с взривяващ концерт в Пловдив
Снимка: Coca-Cola

Вчера в парк „Лаута“ в Пловдив едни от най-популярните и любими български певци дадоха старта на най-вълнуващото лятно събитие - Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022. Пилотният концерт в „Градът под тепетата“ събра хиляди тийнейджъри, които неуморно пяха хитовете на любимите си изпълнители в продължение на повече от 2 часа.

Началото на пилотния концерт от тазгодишното турне дадоха огнените танцьори от балет NOVA и уникалните DJ MASCOTA&mcP, които се погрижиха да подгреят с добро настроение развълнуваните фенове. Първият изпълнител, който се качи на най-голямата сцена на открито, бе YouTube звездата DENI, който представи новата си песен „Сафари“ за пръв път. Веднага след това многохилядните фенове бяха завладени от невероятната представителка на България от Евровизия 2021 – VICTORIA.

(Снимките на DENI, Михаела Маринова, RDMK, Виктория и Били Хлапето и Демо, които са направени и са дело на фотографа Тодор Милиев.)

Трети на сцената се качиха позитивните момчета от RDMK, които веднага създадоха свежо лятно настроение и разкриха на пловдивските си фенове как правилно се „Бичи айляк“. Веднага след тях с безспорните си хитове завладяха сцената изключителното дуо Billy Hlapeto и D3MO. За феновете от „Градът под тепетата“ нежната Михаела Маринова изпълни специален mash-up микс, в който беше включила и последния си хит „Сериал“. По време на изпълнението ѝ всички почитатели извадиха телефоните си и включиха светкавиците си, с което създадоха страхотно настроение и развълнуваха изключително много младата певица. С бурни аплодисменти бяха посрещнати и специалните гост-звезди от чужбина - рапърите от Северна Македония 2Bona. Те бяха гвоздеят в програмата и покачиха допълнително градусите на настроението.

За пръв път на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 се качи и невероятната Dara Ekimova, която подари на феновете си безценно и зареждащо изживяване. За кратко певицата спря изпълнението си на хита „Бягам“, за да обърне специално внимание на момиче от публиката, което се наложи да бъде изведено, поради неразположение. Младата изпълнителка прикани многохилядната публика да вдигнат много шум, за да дадат сили на момичето, което съвсем скоро се почувства по-добре. Така, въпреки обстоятелствата, за пореден път изпълнители и фенове потвърдиха основната цел и дух на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour – любов, подкрепа и незабравими емоции.

(Снимките на Дара Екимова, 2Bona, Dara, Torino&Pashata и Криско и са дел на фотографа Димитър Калиновски.)

Латино кралете Torino&Pashata бяха тотален хит на тазгодишния концерт в Пловдив. Публиката не искаше да се отдели от тях и великолепното дуо остана на сцената извънредно за бис. Малко по-късно DARA изненада феновете си, като изпя специално за тях чисто новия си летен хит Mr. Rover. На сцената се качи и Криско, който изпълни някои от най-любимите си и взривяващи хитове. Целият площад припяваше с него песента „Да или не“, а танците и доброто настроение не спряха по време на цялото шоу.

Часове преди старта на концерта всички нетърпеливи фенове успяха да се насладят на десетки изненади, много игри и да изживеят незабравими мигове със своите идоли. Подранилите почитатели се докоснаха отблизо до любимите си изпълнители и се съревноваваха с тях в множество забавни игри. Тийнейджърите изпитаха търпението на DENI, играейки с него на гигантска дженга, а малцина от тях дори успяха да победят любимия си влогър Емил Конрад на Basketbottlе. Феновете премериха сили с Torino&Pashata на джага и се състезаваха на Music Race Game с Dara Ekimova. Като допълнение за доброто настроение, The Voice Radio&TV излъчваше на живо поздравите на развълнуваните тийнейджъри през целия следобед. Любителите на завладяващите вкусове пък имаха възможност да утолят жаждата си с новата компактна Coca‑Cola Original Taste в 100% рециклируема PET опаковка от 300 мл.

Разбира се, това не е всичко, защото Coca-Cola Happy Energy Tour продължава. Следващата спирка на турнето е на Морската гара в град Бургас - на 7 юли, когато още много игри, забавления и страхотни изпълнения и изненади ще разгорещят емоциите на музикалните фенове. Грандиозният финален концерт обещава да завладее по традиция сърцето на София и ще се проведе на 10 септември, на площад Княз Александър Батенберг.

Повече информация за турнето можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria. За ексклузивни кадри и новини около турнето може да последвате профилите на Coca-Cola България и The Voice Radio&TV Bulgaria в Instagram.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com