Фенове заснеха новото видео на Остава

39421
Фенове заснеха новото видео на Остава

Тази есен Остава провокираха всички желаещи, които присъстваха на традиционния им концерт на открито в края на лятото, да се включат със свои кадри в следващото им видео. Само дни след събитието над 20 човека изпращат суров материал от първото изпълнение на „Бесен“ пред публика, заснет с най-различни устройства и от различни гледни точки.

Бобо те кани на парти за промото на песента му с Redman и BobyLeon

Тази сряда (23 октомври) ще се състои дългоочакваната премиера на видеото към песента “PAARI” (пари) на Bobo feat. Redman &...

През целия септември групата, съвместно с Александър Колев, селектира най-добрите кадри, за да ги монтира в следващия си официален видео клип.

Идеята е да бъде предадена енергията на концертите на групата чрез възможно най-автентичен материал. „Изненади в него нямаше – ние мяхме там!“ - разказват Остава и споделят, че всеки път като гледат видеото се вълнуват: „Виждаме как хората се забавляват, танцуват и пеят заедно с нас това чисто ново парче. Няма по-голямо признание за една група“.

Текстът на „Бесен“ е многозначен. Свилен Ноев, вокалът на групата, започва да го пише миналата година, но окончателно го завършва в разгара на антиправителствените протести през лятото.

„Някак си уловихме духа на момента и затова парчето звучи едновременно социално, любовно, дори библейски в някакъв смисъл – рядко ще чуеш някой да казва „Обичам те, но съм ти бесен!“. Всъщност най-хубавото е, че всеки може да си реши как да го възприеме“ - разказва фронтменът на бандата.

Майли Сайръс чисто гола в новия си клип

Излезе новото видео на Майли Сайръс Wrecking Ball. В него тя е по-скандална и провокативна от всякога. Клипът е към втората песен от ал...

„Бесен“ е третият нов сингъл на Остава след „Лека нощ“ и „Един момент“, който ще бъде част от предстоящия им албум. Песента вече е предоставена за свободно теглене в Zamunda.NET, където бе представен и видеоклипът към нея.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика