"Get Lucky" и "Sex Bomb" в изпълнение на Академичния ансамбъл на МВД- Русия

34832
"Get Lucky" и "Sex Bomb" в изпълнение на Академичния ансамбъл на МВД- Русия

Остават броени дни преди концерта на Академичния ансамбъл на МВД- Русия със специалното участие на  Йосиф Кобзон, които се  завръщат у нас с няколко грандиозни концерта.

Турнето стартира на 13 май в Панаирна палата № 2 в гр. Пловдив, следва 14 май зала 1 на НДК, 15 май В. Търново, 16 май Варна и 17 май Летен театър гр. Бургас.

Безплатни автобуси ще карат феновете на Aerosmith от стадиона до метрото

Само седмица остава до грандиозния концерт на Aerosmith у нас. Рокгрупата ще разтърси Стадион "Локомотив" на 17 май. Във връзка със съб...

Внимателно запазвайки традициите на военното изкуство, ансамбълът се стремида създаде нови и съвременни форми на представяне. Богатият им и разнообразен репертоар включва най-добрите примери на руски и чужди класики, модерни и народни песни и танци на народите на Русия, древни и съвременни войнишки песни.

Известни със своите кавъри на като "Sex Bomb" на Tom Jones , а като голямхит се наложи песента и  "Get Lucky" , с която участваха на церемонията по откриване на Олимпийските игри в Сочи , като видеото беше публикуван на YouTube и за три дни са придобили повече от един милион гледания.

Необходимо е да се подчертае, майсторството на солисти и аранжори, хуморостичен и моден стил, и не на последно място ретродиско.

Организатор на турнето е музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа”.

Билети за спектаклите, може да намерите в онлайн е мрежите на Еventim.bg, касата на билетен център НДК, както и по градове.  Цените на билетите са от 10 лв. до 60 лв.

Певицата AYO участва във филм за трагичното земетресение в Хаити

AYO се изправя пред предизвикателството да участва в нов филм, който ще се базира на разрушителното земетресение в Хаити.Голямата траге...

 

 

 

 

Спечели два билета за Babyface Clan

Този четвъртък (08.05) от 21:00 ч. с космично-истеричен саунд и най-вълнуващия фронтмен в страната, концертът на BFC ще взриви София. A...

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com