Ostava, Gravity Co. и Jeremy? забиват за първи път заедно в Пловдив на 31-и август в Летния театър

2215
Ostava, Gravity Co. и Jeremy? забиват за първи път заедно в Пловдив на 31-и август в Летния театър
Снимка: ПР

Три от най-слушаните и най-обичани български групи ще стъпят на една сцена за първи път в Пловдив за уникален концерт на 31 август в Летния театър! Събитието е първо по рода си и се очертава, като истински празник за феновете на трите банди. Любими парчета, прекрасни музиканти и страхотна енергия събрани в неповторима комбинация от рок, инди рок и електронна музика. На сцената ще стъпят три различни по облик и стил банди, но обединени от това, че правят качествена, смислена и вълнуваща музика в България. Пловдивчани са истински късметлии да посрещнат точно този концерт в Летния си театър на 31 август. Събитието е с начало 19.30 ч. и се очаква да продължи повече от три часа.

Организаторите от Stroeja напомнят, че билетите за него вече са в продажба. Цената им е 20 лв., а в деня на събитието и на вход ще е 25 лв. за билет.

Можете да ги закупите он-лайн в мрежата на Eventim.bg, както и на следните КАСИ в Пловдив: бензиностанции OMV, Технополис, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Български пощи, Билетна каса "МаскАрт", Касата пред община Пловдив, Мюзик Център.

ОSTAVA си остават една от любимите и много активни български групи, която тази година навършва цели 26 години на сцена. Годишнината ще бъде отбелязана с традиционен концерт на бандата в София в клуб “Маймунарника” на 30 август с различни гост изпълнители и специалното участие на група P.I.F. В Пловдив “26 години група Остава” ще се отпразнува на следващия ден (31 август в Летния Театър), запомнящо се - заедно с Gravity Co. и Jeremy?.

Gravity Co. се включват в събитието с огромен ентусиазъм, заредени с енергия от срещите си с публика през последните няколко месеца. Бандата се завърна официално на сцена след почти 4 годишно отсъствие и след два напълно разпродадени концерта през февруари в столичния клуб Терминал 1. Музикантите не крият, че са готови за нови музикални предизивкателства, а липсата им в пространството през тези няколко годините се усети осезаемо. “Точно тази жажда за нашата музика и любовта на феновете ни кара да сме още по-ентусиазирани за нещата, които предстоят”, споделя Явор от Gravity Co.

JEREMY? са най-младата сред трите банди, но със серозно и собствено присъствие на сцената и с верни фенове. През април бандата представи вторият си албум Jeremy (II), който е един вид продължение на едноименният им първи албум. В него новите авторски песни са общо 5, а 6-тата песен е официалния кавър на песента “You’re the Voice”. Скоро след представянето на албума бе готово и новото им видео към песента “Go or Fall”.

До сега трите банди са свирили заедно само веднъж - в Бургас в началото на месеца. Публиката ги посрещна подобаващо и не случайно след повече от три часово шоу уникален концерт ги аплодира бурно на крака. В Пловдив музикантите обещават да има изненади, а какви ще бъдат те – ще разбреем съвсем скоро.

Gravity Co и Jeremy? ще свирят заедно в София и на 1 септември в клуб “Маймунарника”.

Билети за концет на 31 август - трите банди в Летен театър Бунарджика, Пловдив можете да намерите ТУК.

Присъединете се към събитието във фейсбук – тук.

Билети за 1 септември на Gravity Co&Jeremy? можете да намерите ТУК.

Присъединете се към събитието във фейсбук – тук.

Билети за концерт на Остава на 30 август в “Маймунарника” – има ТУК.

Присъединете се към събитието във фейсбук – тук.

Организатор на концертите е Stroeja, от където предупреждават, че броят на билетите е ограничен и препоръчват предварителното им закупуване!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Сопраното Фатма Саид изправи публиката на крака по време на първия си концерт в България

Рок симфония "Simply the Best" с песните на Тина Търнър на 3 юни в зала 1 на НДК

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" обявиха лятно турне

Група ALI обяви два нови концерта - в Пловдив и София

Легендарният китарист Ингви Малмстийн ще свири в Пловдив през юни

Piranha и Goliath се присъединяват към концерта на Brujeria в "Маймунарника"

Емели Санде с първи концерт в България

Дивата на Скандинавия - Елза Драйзиг, с първи концерт в София

Един от най-великите съвременни пианисти - Сергей Бабаян, с концерт с оркестър "Кантус Фирмус"

Шведските легенди ABBA ще получат Рицарски орден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com