THERAPY? и GRAVEYARD са първите големи чуждестранни имена на Wrong Fest 2016

3639
THERAPY? и GRAVEYARD са първите големи чуждестранни имена на Wrong Fest 2016

Therapy? и Graveyard са първите големи чуждестранни имена на 4-тото издание на Wrong Fest, което ще се проведе на открито в началото на лятото на 25.06 – 26.06 в периферията на София.

Българските пънк легенди Контрол и младата ska/hip hop/funk група Toy Letters загатват за стиловото разнообразие на фестивала.

680 музиканти идват за фестивала "Мартенски музикални дни" в Русе

680 музиканти от 14 страни ще излязат на сцената на 56-ото издание на Международния фестивал „Мартенски музикални дни“ в Ру...

Алтернативните рок/метъли Therpay? потвърждават участието си на четвъртото издание на Wrong Fest 2016. Групата от Северна Ирландия e създадена през 1988 г. и е издала 15 студийни албума. Най-известните от тях са а Troublegum (1994) и Infernal love (1995), от който е и най-големият им MTV хит - Diane. Therapy? ще свирят на Right Stage в събота, 25.06.

Първото голямо име за втория ден пък е Graveyard - шведската хард-рок/блус/психаделик формация, създадена през 2006. През през 2013, те подгряват Soundgarden на европейското им турне, а в същата година свирят и на Hellfest. Последния си албум "Innocence&Decadence" издават през 2015, чрез лейбъла Nuclear Blast. Освен на Wrong Fest, тази година групата ще участва и на Download, Rock in Vienna, Metaldays и Resurrection Fest.

Българските пънк легенди Контрол загатват за намерението на Wrong Fest 2016 да застъпи сериозно и този веселяшки стил. Иван Гатев се вписва все по-добре в стила на бандата с новата си прическа и адекватно поведение на сцената, а групата обещава да изпълни всичките си познати хитове и нови песни на Wrong Fest 2016.

Toy Letters съчетават ска, пънк, реге, фънк, хип хоп и балкански ритми. До момента групата има записано 1 EP - "Първи напън" с 6 парчета, както и 2 видеоклипа, записани заедно с лейбъла Amps On Air.

SOLAR EASTER през месец май

И тази година най-големият техно фестивал на Балканите представя своето пето поредно издание, като залага на качествен подбор и събира ...

Скоро Wrong Fest 2016 обещава да обяви още актуални имена и хедлайнери на четвъртото издание на най-слънчевия фестивал край София. Напомняме, че още могат да бъдат закупени двудневни билети тип „рано пиле” в мрежата на ticketlogic.bg. Засега са 35лв, а след изчерпването им организаторите ще пуснат още 400 двудневни билета от 45лв.

Вече потвърдили групи за Wrong Fest 2016 са са progressive / classic rock тупалките от Исландия – The Vintage Caravan. Гръцките и румънските рокери Nightaslker&Roadkillsoda, алтернативната / инди българска група Macrophone, машината за рифове – Brond, както и neo – psych рокаджии Comasummer.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com