Започват продажбите на билети за Exit Adventure 2016

9632
Започват продажбите на билети за Exit Adventure 2016

Фестивалът Exit (7-10 юли 2016) отново ще се обедини с крайморската си сестра Sea Dance Festival (14-16 юли 2016) и за поредна година ще бъдат най-желаната фестивална дестинация на планетата, предлагаща 10 дни музика и прилкючения.

Първите билети ще бъдат пуснати в продажба от УТРЕ, 4 декември 2016 г. Специалната оферта, която идва преди коледните празници, дава възможност да закупите 4-дневен билет за Exit Festival и да получите безплатен билет за Sea Dance Festival. Цените на билетите ще бъдат със 70% отстъпка от крайната цена на пакета Exit Adventure!

Довиждане, EXIT 2015

Да, след три фестивални дни, дойде време и за последната вечер с великолепни банди и артисти на живо в Петроварадинската крепост в Нови...

Exit Adventure обединява два от най-награждаваните фестивали с вълнуващи локации в две съседни държави, които се превърнаха в успешна формула за забавление, събирайки 300 000 души от над 60 държави, за да ги посипе с музикално вълшебство. Крепостта Петроварадин в Нови Сад, Сърбия е една от най- големите в Европа, а очарователният плаж Яз в Будва, Черна Гора официално е най-добрият европейски плаж според туристическия справочник Lonely Planet.

Атмосферата на Exit и Sea Dance често е определяна като магическа, което е една от причините тази година темата да бъде Exit Magic. Посветена на онова специално чувство, което всички, участвали в Exit Adventure, имат и споделят – любов към музиката и свободата, емоция, която може да направи света по-добър.

Билетите са на стойност от 115 лв., като всеки закупил пакетен билет за Exit трябва да се регистрира от 1 до 31 март 2016 г. на www.exitfest.org., за да получи своя безплатен билет за Sea Dance Festival.

Над 52 хиляди души чупят рекорда на EXIT

Да, събота е и най-много хора имат възможността да посетят най-големия балкански фестивал на рождения му ден. И все пак – 52 хиля...

Двата фестивала предлагат многообразие от сцени и жанрове – от най-добрите рок и поп изпъления до EDM, техно, бас, хип-хоп, дори и метал, пък и хардкор. В миналогодишното издание участие взеха изпълнители като Emeli Sande, Manu Chao, Faithless, Motorhead, John Newman, Hardwell, Martin Garrix и много други, а на Sea Dance се включиха Prodigy, Roisin Murphy, Rudimental, Sigma, Gramatik, Odesza, Flight Facilities и други. Предстоящото издание на Exit Festival ще се проведе от 7 до 10 юли в крепостта Петроварадин в Нови Сад, Сърбия, след което всички посетители ще могат да се отправят към Черна Гора, където от 14 до 16 юли плажът Яз в Будва за трета поредна година ще приеме Sea Dance Festival. И двата фестивала за пореден път са включени номинациите за Best European Festival като победителите ще бъдат обявени на 13 януари 2016 г. на Eurosonic Noordeslag в Грьонинген!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com