Пълен фарс - убиец на трима младежи не е бил наказан реално за опит да прегази полицаи

22201
Пълен фарс - убиец на трима младежи не е бил наказан реално за опит да прегази полицаи

Мярката „домашен арест” се оказа малко препятствие пред Хюриет Сюлейманов. Той е обвинен за смъртта на трима младежи при катастрофа край Луковит – Владислав Горанов, Николай Менков и Цветелина Таслакова. Сюлейманов си призна преди време и пред Нова телевизия, че няма шофьорска книжка, защото няма завършен осми клас. А на фаталния 5-ти май миналата година Хуриет удря с колата си автомобила на тримата студенти, при това в тяхното платно.

Бях сигурна, че Сюлейманов ще избяга, споделя една от почернените майки. И заяви, че през 2009 година Хюриет се опитва да сгази полицейски патрул при бензиностанция. Той е осъден за хулиганство – това в друга държава щяха да го застрелят на място. Този прокурор, който е внесъл обвинението по този случай, е архитект на моите сълзи, каза майката.

МВР издирва обвиняем за катастрофа с три смъртни случая край Луковит

Хуриет Сюлейманов, който е обвиняем за катастрофа край Луковит на 5 май миналата година с три смъртни случая на студенти от Плевен, не ...

Изпитвам гняв – очаквах все пак, че Хуриет ще дойде, каза другата майка. Той не осъзнава какво е направил. Ще кажа само, че във Facebook страницата му в края на миналата година излезе снимка на Хюриет пред любимата му явно марка автомобили – БМВ. Бях уверена от прокуратурата в Ловеч, че всичко е наред – е видяхме, че нищо не е наред.

Иван Гюмишев, който е четвъртият човек в колата на Влади, Ники и Цвети и е единственият оцелял, каза просто, че се надява Сюлейманов да бъде осъден. Не знам какво да мисля вече, добави той. Според адвокат Спартански делото трябва да тръгне в отсъствието на Сюлейманов. И призна, че никой не е контролирал дали "домашния арест" на Сюлейманов наистина е арест.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Плевен