Опасност от падащи камъни има по път София - Карлово - Бургас

1528
 Опасност от падащи камъни има по път София - Карлово - Бургас
Снимка: БГНЕС

Опасност от падащи камъни има по път І-6 София - Карлово - Бургас, както и при проходите „Козница” и „Стражата”, предаде репортер на Радио “Фокус” - Пловдив. Без ограничения се извършва движението на моторни превозни средства по пловдивския участък на автомагистрала „Тракия”. Временни ограничения за движение на МПС има по пътя Плодовитово - Първомай - Асеновград, където е забранено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона, поради влошеното транспортно-експлоатационно състояние на стоманен мост над река Марица. Обходният маршрут е Стара Загора - Поповица - път I-8. Пътят Белица - Загражден - Давидково, в участъка от 13 км до 18 км, е затворен за движение на моторни превозни средства поради разрушена настилка. Затворен за движение все още е и участък от пътя Леново - Поройна. Пътните настилки са мокри на места.

В Пловдив движението е натоварено в централна част, но задръствания все още не се образуват. Заради реконструкцията на бул. „Васил Априлов” затворен за движение е участъкът от колелото на Централна гара до бул. „Пещерско шосе”. До 30 април се затваря за движение кръстовището между бул. „Васил Априлов“ и ул. „Любен Каравелов“. За същия период се спира и движението на пътни превозни средства по ул. „Любен Каравелов“ в участъка от ул. „Радецки“ до ул. „Кавала“. Продължават ремонтите на улици в пловдивския квартал „Прослав”. Извършва се вторият етап от реконструкцията на ул. „Просвета” до разклона с ул. „Елин Пелин” в пловдивския квартал „Прослав”.

Община Пловдив се похвали, че новите светофари пестят двойно от сметките за ток

От началото на годината Община Пловдив спести над 30 хил. лв. от сметките за ток на светофарните уредби в града, тъй като електропотреб...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com