X
 
 

Пускат допълнителни автобуси за Задушница в Пловдив

822 0
Пускат допълнителни автобуси за Задушница в Пловдив
Снимка: Actualno.com / Община Пловдив
Заради утрешната Архангелова Задушница променят маршрута на линия №25 от градския транспорт в Пловдив. Автобусът ще ходи да Рогошките гробища, като това се прави по желание на граждани от районите „Тракия“ и „Източен“, уточни заместник-кметът по транспорт на Община Пловдив инж. Златин Велев.

Маршрутът на автобус №25 пресича почти цяла „Тракия“, минава по част от бул. „Цариградско шосе“ и бул. „Княгиня Мария Луиза“ на територията на „Източен“ и много от живеещите в двата района могат да се възползват от утрешната промяна, която е в сила от 07:00 до 18:00 часа. Освен това автобусите ще се движат с делнично разписание. В посока от „Тракия“ обичайният маршрут се променя, като от бул. „Източен“ рейсовете ще правят завой надясно по бул. „Шести септември“ и през моста на Адата отново с десен завой по „Рогошко шосе“ ще продължат до траурния парк. След това ще се върнат обратно, за да продължат по утвърдената транспортна схема.

Във връзка със Задушница на 2 ноември община Пловдив осигурява допълнителни автобуси и по други линии от обществения вътрешноградски транспорт, информираха от ОП „Организация и контрол на транспорта“. Освен №25 с делнично разписание ще работят също рейсове с номера 7, 11, 27 –до траурен парк „Север“, 36 и 66.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември

Овен Овните ще имат нужда да бъдат разбрани и да говорят, да споделят, да разсъждават. Хубавата новина, е че половинката ще подходи с разбиране...