С пилешка пържола на грил Атанас Тотов спечели кулинарното състезание на LIDL и COCA-COLA в Пловдив

13771
С пилешка пържола на грил Атанас Тотов спечели кулинарното състезание на LIDL и COCA-COLA в Пловдив
Снимка: LIDL/COCA-COLA

40-годишният Атанас Тотов е Грил Майсторът на Пловдив. Той спечели кулинарната надпревара на COCA-COLA и LIDL в Града под тепетата, част от мащабното грил турне на двете компании, в което участват шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков.

Любителят кулинар заслужи адмирациите на двамата експерти - шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков. Той беше най-добрият, излъчен в конкуренцията на още трима отлични състезатели – Борислав Чернев, Галин Виден и Димитър Иванов. Атанас впечатли журито с рецепта на пилешко руло с моцарела, завито в бекон, умело гарнирано с топла царевица с лук, задушена във фолио на грила и свежа салата колсло от червено зеле, моркови, царевица, ябълка и майонеза.

Съпругата, малкият син и верният домашен любимец подкрепяха победителя през цялото време на състезанието. Като награда за усилията и участието, младият кулинар, признат за Грил Майстор на Пловдив, получи ваучери за покупки в Lidl на стойност 250 лева и уникален мини хладилник от Coca-Cola.

Кулминацията на инициативата ще настъпи на големия финал в София, на който право да участва си спечели и Атанас Тотов. Той самият каза, че няма да се подготвя специално, тъй като не се занимава професионално с готвене. В София пловдивският Грил майстор ще отиде заедно със семейството си, както и с огромна доза вълнение. Наградата за победителя на финала в София, който ще се проведе на 3 септември, е титлата Грил Майстор на България и 2 500 лева.

Lidl и Coca-Cola събраха десетки семейства на Гребната база в Пловдив в неделния ден. Организаторите бяха приготвили много разнообразни и любопитни забавления. Всеки можеше да опита стрелба с лък, да участва във волейболен турнир и да си направи интересна снимка. Рециклираща машина пък учеше децата да събират разделно своите отпадъци, след като са консумирали храна и напитки. По този начин малчуганите имаха възможността да спечелят награди – шапки, тениски, отварачки и други. Нестандартна водна игра забавляваше децата – огромни топки, плуващи в импровизиран басейн, като искащите да поплават с тях оставаха сухи.

Основната идея, стояща зад организираното от Lidl и Coca-Cola неделно забавление, беше семействата да прекарват повече и възможно най-хубаво време заедно. За първи път и само в Пловдив бе представена демонстрация на Сандра Алексиева от кулинарния сайт „1001 рецепти“, в приятелска надпревара с шеф Манчев и шеф Шишков. Забавлението на Гребната база продължи чак до 22:00 часа с концерт на „REWIND” и „АКАГА“.

За повече информация следете:

www.grillmaistor.bg

www.facebook.com/lidlbulgaria

www.facebook.com/cocacolabulgaria

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПЛОВДИВ:

Инцидент или насилие: Дете е със счупени зъби след посещение в детски център

Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив

Кметът на Пловдив глобен за мръсния въздух, предстои дело в Страсбург

Кална вода тече от чешмите на хората в Брестовица

Кметът на Пловдив се срещна с децата от „Арт Войс Център“

Изготвят Пътна карта на сроковете на ремонтите около „Модър-Царевец“ в Пловдив

Стотици мъртви риби изплуваха в Гребната база в Пловдив (ВИДЕО)

Шофьор остана без книжка, а "паяк" без номера: Проверката показа кой е прав

Суша: Олимпийският гребен канал в Пловдив не може да се напълни

Моторист е в тежко състояние след катастрофа в Пловдивско

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com