Славчо Атанасов предизвика Иван Тотев на дебат

5357
Славчо Атанасов предизвика Иван Тотев на дебат
Снимка: БГНЕС

Искам да призова Иван Тотев да постъпи мъжки и най-после да се яви на кандидат. Това заяви вторият след днешния местен вот кандидат на "Патриотичния фронт" Славчо Атанасов.

По думите на бившия кмет на Пловдив срещу Тотев е имало голям протестен вот, макар че настоящият кмет води с 36,6% срещу 19,6% на Атанасов по екзит пол. Славчо Атанасов обаче е сигурен, че на балотаж ще спечели, защото сега гласовете се разпиляли между "няколко силни кандидатата". Припомняме, че от БСП кандидат беше Георги Гергов.

Борисов не иска международни заеми за бежанската криза, поздрави всички за изборите

Категорично не съм съгласен да вземаме заеми от международни финансови институции, за да се справяме с бежанската криза. Това заяви пре...

Според Славчо Атанасов и на предишните местни избори, и сега вотът се манипулира и фалшифицира. "Видяхте в колко секции бюлетини се подчертаваха предварително. На всички пловдивчани е ясно за коя партия става въпрос. Не на едно място тези нарушения бяха установени и дадени на прокуратурата. Нищо ново под слънцето. Този път се надявам, че именно заради това на балотажа хората ще отидат масово да гласуват, за да се преодолее това мафиотско управление в Пловдив", заяви той пред Нова телевизия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com