Вицепрезидентът Маргарита Попова – почетен член на Клуба на Алхимика

12722
Вицепрезидентът Маргарита Попова – почетен член на Клуба на Алхимика

Вицепрезидентът Маргарита Попова стана почетен член на Клуба на Алхимика. Негови членове могат да бъдат всички, които са постигнали житейски успехи. И са го направили сами, а не са го получили по наследство. Както всеки алхимик, те са правили опити, опитвали са се от оловото да получат злато, а не са получили наготово формулата. 

Д-р Невен Енчев, който посрещна Маргарита Попова днес в Alhemist Residence Philipopolis в Белащица край Пловдив, й връчи членската карта. Тя бе дадена на вицепрезидента в знак на признателност за усилията, които полага, за да поддържа толерантността между етносите в България.

Маргарита Попова: За пенсионната реформа не бива да се бърза

Когато се говори за пенсионна реформа не трябва да се бърза, а да се търси широко експертно и чисто човешко съгласие. Това каза пред жу...

“За нас е чест да бъдете част от нашия клуб, да бъдем по-често заедно, да отстояваме идеята за хармонични отношения между хората , показвайки по този начин, че можем да  превръщаме оловото в злато", обърна се към вицепрезидента Маргарита Попова председателят на Израелско-Българският институт и почетен консул на Израел в Пловдив д-р Невен Енчев.

Час преди това Маргарита Попова разгледа фотоизложбата на Огнян Панов „Животът на малцинствата в България“, която бе експонирана в Пловдив със съдействието на Израелско-Българския институт, вестник „Труд“ и Община Пловдив. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com